Miert jo?
Figyelt kérdés
(Vegetarizmus)2015. jan. 14. 21:52
11/28 anonim válasza:
Utolsó: tévedés, szerencsére a vegetáriánus életmód követői egyre többen vannak :) bizony sok állatot megmentenek, van valahol erről hozzávetőleges adat, ha megtalálom, belinkelem
12/28 anonim válasza:
Meggyőződésem, hogy megmentettem azokat az állatokat amiket nem ettem meg. És a mai napig megmentem őket, mikor elsétálok a húspult mellett, nem beszélve arról hogy ha a vegetarianizmusról beszélgetünk az ismerőseimmel, az ő étkezési szokásaik is változnak. Félreértés ne essék, nem lebeszélni akarom őket, vagy becsmérelni hogy hogyan élnek. Célom, hogy mindenki tudatosan vásároljon/táplálkozzon, ezzel elkerülve az értelmetlen állatkínzást, ártalmas adalékokat, pazarlást stb.
13/28 anonim válasza:
Semmiért!
Csak a sok hülye azt gondolja, hogy neki nincs szüksége húsra, és hogy ezzel segítik az állatokat! ...
14/28 anonim válasza:
Engem nem érdekel , hogy mit eszel,addig amíg nem erőlteted a gyerekeidre, a baráti társaságodra, sőt háziállataidra!
15/28 anonim válasza:
"amíg nem erőlteted a gyerekeidre"
Ez fura, hiszen tök elfogadott hogy beletukmálják a gyerekbe a zöldséget, a főzeléket, mert abban van a vitamin, úgy kell neki istenkedni, hogy egy husival egyen egy kis borsót is... Vagy hogy fel kell turbózni virslivel a levest, különben nem eszi a gyerek.
Ez senki szerint nem helytelen, viszont hogy ha nem adsz húst a gyereknek, az már elfogadhatatlan, veszélyezteted és blabla.
16/28 anonim válasza:
#15 Nem tudom mennyire megbízható ez a forrás , de talán megéri elolvasnod! [link]
17/28 anonim válasza:
Ez a cikk azt írja le, hogy ha odafigyelsz a táplálkozására, akkor gyereknek a világon semmi baja nem lesz.
18/28 anonim válasza:
+ még azt is írja ugye, hogy: "A vegetáriánus lét egy kis gyermek számára valóban nem jó! "
19/28 anonim válasza:
Az utána következőket is elolvastad? Mert végülis az van leírva, hogy mégsem elképzelhetetlen egészségesnek maradni hús nélkül.
20/28 Arobi válasza:
Ez ostobaság. Csak leépülsz töle,és akár belehalsz idővel. Az ember nem kérődző,nem növényevő. Evolúciósan szükséges minden tápanyag.Ez a mai világ átka,vágják az állatot. De nemsokára vega-eldorádó lesz, a 3 D nyomtatóval otthon lehet 'vega-húst' gyártani,ami egy sült töknek néz ki,és az íze is olyasmi,vagy valami fűrészpor féle,tehát ez nem hús ! S így életben maradnak,és nem töltik a Kórházakat a valódi betegek elől,és mégis élhetik a különc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!