Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Az olyanok miért lesznek...

Az olyanok miért lesznek vegetáriánusok, akik nem bírják ki hús nélkül?

Figyelt kérdés

Szójapörkölt, kirántott búzahús, vegetáriánus fasírt, stb...


Miért találnak ki ilyen "húspótló" vegetáriánus ételeket? Kismillió kiváló vegetáriánus étek létezik a világon, mint égen a csillag.

Ha egyszer valaki nem bírja ki hús nélkül, akkor miért lesz vegetáriánus? Valaki elmagyarázhatná nekem. Mint vegetáriánus a vegetáriánusnak.



2015. jan. 12. 19:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%
A szója a fehérje miatt kell, nem azért mert nem bírják ki hús nélkül.
2015. jan. 12. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/25 anonim ***** válasza:
66%
Ezektol a kajaktol engem is kiraz a hideg. Nem vagyok vegetarianus, de gyakran etkezem olyan helyeken, ahol csak vegetarianus kaja van. Sosem ertettem, miert nem valami olyat foznek, amive eleve nem kell hus, mert ugy talaltak ki az adott etelt? Miert ezeket a borzalmakat kell enni?
2015. jan. 12. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
nemtudom, de nem lehet, hogy azért, mert az állatokat szeretnék védeni de a húst igazából szeretik?!
2015. jan. 12. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/25 anonim ***** válasza:
46%
Belőlük soha nem lesz valódi vegetáriánus, egy idő után feladják, vagy "csak egy csirkemellet/halat eszem"-típussá válnak. Engem a hideg ráz ezektől a húsutánzó termékektől. Ha hiányzik neki a virsli, hát egye azt.
2015. jan. 12. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/25 anonim ***** válasza:
44%

"Miért találnak ki ilyen "húspótló" vegetáriánus ételeket? "


Úr isten te most komolyan azt nem érted hogy miért asszociálnak egy ételnél egy másik létező ételre?


Egyébként azért mert baromira finom én pl csak ilyen fasírtokat eszek és egymilliószór finomabb a hús fasírtoknál (annó ettem). Ha neked nem tetszik akkor inkább magadnak tedd fel a kérdést hogy ki kényszerít arra hogy ezt edd amikor undorodsz tőle.


Én meg kiírok egy olyan kérdést hogy Miért találnak ki állatokból készült fasírtokat pörkölteket az emberek amikor ezt növényekből is meg lehet csinálni? Mert meglehet .


Szerintem meg a húsevők a lemészárolt állatokból sütött fasírtokkal pótolják a vega fasírtot csak nem teszik hozzá hogy vega fasírt pótló. Na most kinek van igaza? :)

2015. jan. 12. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/25 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó te teljesen tévutakon jársz. Kezdjük ott, hogy a húsos fasírt hamarabb volt, mint a vegetáriánus, tehát itt megdől az idióta "érved". Egyébként tényleg nagyon furcsák ezek az ételek. Nem vagyok vegetáriánus, de nem is leszek, mert szeretem a húst. Akik ilyeneket esznek, mint amiket felsoroltál, de én még hozzátenném a vegetáriánus bacont is, azok tényleg a "csirkemellet/halat eszem, mert az nem hús" kategória.
2015. jan. 12. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

"..Belőlük soha nem lesz valódi vegetáriánus, egy idő után feladják, vagy "csak egy csirkemellet/halat eszem"-típussá válnak...."


Te biztos tudod. Én 4 évig voltam vegetáriánus, és egy falat húst sem ettem egész idő alatt. Azóta (már 2,5 éve) vegán vagyok. És hidd el, nem okoz nehézséget így élnem. Nem a hús ízét utálom, hiszen évtizedekig ettem. Hanem a tudatot, hogy emiatt megölnek egy állatot, aki előtte az üzemben ráadásul ezredmagával vegetált. Nem zavar, ha valaminek emlékeztet az íze a húsra, ha nem valódi hús. Azt már nem tudnám elképzelni, hogy egyek.

2015. jan. 12. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/25 anonim ***** válasza:
46%

ma 20:45

Félreértesz. Vegetáriánus vagyok, és így ráz ki a hideg ezektől az utánzatoktól. Sajnálom azokat, akiknek nincs elég fantáziájuk változatosan főzni, és ragaszkodnak a gyerekkorukban beléjük rögzült ételfajtákhoz, csak az alapanyagokat váltják ki szójával/szejtánnal.

2015. jan. 12. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/25 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező én nem tudom milyen kutyulámányokról beszélsz lehet hogy tényleg undorító bacon?.


Én csak az ilyen ákos hajdniás magyaros stb fasírtporokat sütöttem és arról alkottam véleményt . Nekem az tökéletesen kielégíti a "hús iránti vágyakozásomat" de én nem azért sütök ilyeneket mert keresem a hús ízét .(eleve nincs is íze a húsnak csak a fűszerek teszik ehetővé...)


Nekem ami számít hogy egy főzeléknél ez adja meg persze olajban sütve azt a tökéletes "fasírt harapás állagot". Az ízében meg csak pozitívan csalódtam külön tetszik hogy utána nem hússzlkák ragadnak a fogaim közé hanem semmi.


Egyébként amikor sütöd akkor olyan illata van mint a vásárba ezeknek a grilleknek ,egy húsevőt olyan szinten lehet megvezetni vele illat alapján ,talán ezért nevezik "húspótlónak" persze utána rájön hogy ez nem hús és lefikázza de az csak a beidegződés miatt van.

2015. jan. 12. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/25 anonim ***** válasza:
56%
"eleve nincs is íze a húsnak csak a fűszerek teszik ehetővé...)" Akkor mégis hogy lehet íze a sima sós sült húsnak??
2015. jan. 12. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!