Az olyanok miért lesznek vegetáriánusok, akik nem bírják ki hús nélkül?
Szójapörkölt, kirántott búzahús, vegetáriánus fasírt, stb...
Miért találnak ki ilyen "húspótló" vegetáriánus ételeket? Kismillió kiváló vegetáriánus étek létezik a világon, mint égen a csillag.
Ha egyszer valaki nem bírja ki hús nélkül, akkor miért lesz vegetáriánus? Valaki elmagyarázhatná nekem. Mint vegetáriánus a vegetáriánusnak.
"Miért találnak ki ilyen "húspótló" vegetáriánus ételeket? "
Úr isten te most komolyan azt nem érted hogy miért asszociálnak egy ételnél egy másik létező ételre?
Egyébként azért mert baromira finom én pl csak ilyen fasírtokat eszek és egymilliószór finomabb a hús fasírtoknál (annó ettem). Ha neked nem tetszik akkor inkább magadnak tedd fel a kérdést hogy ki kényszerít arra hogy ezt edd amikor undorodsz tőle.
Én meg kiírok egy olyan kérdést hogy Miért találnak ki állatokból készült fasírtokat pörkölteket az emberek amikor ezt növényekből is meg lehet csinálni? Mert meglehet .
Szerintem meg a húsevők a lemészárolt állatokból sütött fasírtokkal pótolják a vega fasírtot csak nem teszik hozzá hogy vega fasírt pótló. Na most kinek van igaza? :)
"..Belőlük soha nem lesz valódi vegetáriánus, egy idő után feladják, vagy "csak egy csirkemellet/halat eszem"-típussá válnak...."
Te biztos tudod. Én 4 évig voltam vegetáriánus, és egy falat húst sem ettem egész idő alatt. Azóta (már 2,5 éve) vegán vagyok. És hidd el, nem okoz nehézséget így élnem. Nem a hús ízét utálom, hiszen évtizedekig ettem. Hanem a tudatot, hogy emiatt megölnek egy állatot, aki előtte az üzemben ráadásul ezredmagával vegetált. Nem zavar, ha valaminek emlékeztet az íze a húsra, ha nem valódi hús. Azt már nem tudnám elképzelni, hogy egyek.
ma 20:45
Félreértesz. Vegetáriánus vagyok, és így ráz ki a hideg ezektől az utánzatoktól. Sajnálom azokat, akiknek nincs elég fantáziájuk változatosan főzni, és ragaszkodnak a gyerekkorukban beléjük rögzült ételfajtákhoz, csak az alapanyagokat váltják ki szójával/szejtánnal.
Kérdező én nem tudom milyen kutyulámányokról beszélsz lehet hogy tényleg undorító bacon?.
Én csak az ilyen ákos hajdniás magyaros stb fasírtporokat sütöttem és arról alkottam véleményt . Nekem az tökéletesen kielégíti a "hús iránti vágyakozásomat" de én nem azért sütök ilyeneket mert keresem a hús ízét .(eleve nincs is íze a húsnak csak a fűszerek teszik ehetővé...)
Nekem ami számít hogy egy főzeléknél ez adja meg persze olajban sütve azt a tökéletes "fasírt harapás állagot". Az ízében meg csak pozitívan csalódtam külön tetszik hogy utána nem hússzlkák ragadnak a fogaim közé hanem semmi.
Egyébként amikor sütöd akkor olyan illata van mint a vásárba ezeknek a grilleknek ,egy húsevőt olyan szinten lehet megvezetni vele illat alapján ,talán ezért nevezik "húspótlónak" persze utána rájön hogy ez nem hús és lefikázza de az csak a beidegződés miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!