Ki jön holnap a Vegetáriánus Fesztiválra?
Figyelt kérdés
Volt már valaki korábban is?
Milyen szokott lenni?
Ha nem vega barátnőt elvonszolok rá nagyon fogja unni? :)
2014. aug. 29. 17:10
1/7 anonim válasza:
Háát, én nem azért küzdöttem fel magamat a tápláléklánc csúcsára, hogy utána vegetáriánus legyek...
A szó jelentése indián nyelven:) Vegetáriánus = Béna vadász.
2/7 A kérdező kommentje:
1. te nem küzdötted fel magad sehova!
2. valami kevésbé elcsépeld poént!
3. a vega feszt megvolt már!
azért kösz a hozzászólást! szép estét! :)
2014. szept. 9. 19:39
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett, rengeteg érdekes dolgot hallottam, a kóstolókon kínált kaják is nagyon finomat voltak!
2014. szept. 15. 19:23
5/7 anonim válasza:
"...Háát, én nem azért küzdöttem fel magamat a tápláléklánc csúcsára, hogy utána vegetáriánus legyek. A szó jelentése indián nyelven:) Vegetáriánus = Béna vadász..."
Nem tudom elhinni, hogy még mindig van aki előveszi ezt a béna érvet. És azt gondolja magáról, hogy most jól megmondta nekünk, és milyen menő csávó. Szánalmas.
6/7 anonim válasza:
Én azért megnézném, mit csinál egy éhes medvével vagy farkascsordával szemben a tápláléklánc csúcsáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!