Vegetáriánusok! Ti miért lettetek azok? Van valami ideológiai alapja is esetleg?
A hús elhagyása az emberi lélek fejlődésének egyik mérföldköve,ráadásul a hús egy csomó nagyon durva betegséget is okoz(meg lehet nézni,hogy társadalmunkban átlag mennyit élnek az emberek).
"azt hangoztatják állandóan, hogy a növény is érez??!"
-Tegyünk egymás mellé egy disznót,meg egy répát!Ha szerintük e két élőlény elpusztításakor azonos mértékű szenvedés tapasztalható,akkor szemészet,fül-orr-gégészet,pszichiátria javasolható.
na ezaz...
én amúgy...kb 1.5 hete nem eszem húst....és azt hittem h nehéz lesz de nem....nem is hiányzik.
am én nem akartam leszokni a húsról de nézelődtem a netenés megakadt a szemem egy videón ahol kínoznak egy malacot..aztán több videót ismegnéztem...tehenek,lovak,kecskék és egyéb szegény állatokat öltek le....és akkor egyszerre fordult fel a gyomrom és sírtam...hogy lehetnek ilyenek az emberek? és én akkor döntöttem el h ha énis eszem mondjuk egy csirkecombot vagy akármint akkor annak az állatnak meg kell halnia..amiatt hén enni akarok belőle...szóval inkább leálltam a húsfogyasztással.és nem hiányzik.szerencsére a rokonok is elfogaták..egyedül apukám morog egy picit.anya pedig mindig olyan kaját csinál amit én is ehetek..párolt karfiol,zöldséget,rengetek joghurtot hoz.ezeket megeszem...de húst egy falatot se.amúgymióta nem eszem húst azóta sokkal jobban érzem magam.
am 15 vagyok
bocsi a helyesírási hibákért
csak már kicsit késő van xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!