Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok! Ti miért...

Vegetáriánusok! Ti miért lettetek azok? Van valami ideológiai alapja is esetleg?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán eszem húst, nem is szeretem annyira...Elgondolkoztam, hogy vegetáriánus leszek.Kérlek hogy ha vegetáriánus vagy,akkor írj!!!
2010. jan. 2. 19:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%

A hús elhagyása az emberi lélek fejlődésének egyik mérföldköve,ráadásul a hús egy csomó nagyon durva betegséget is okoz(meg lehet nézni,hogy társadalmunkban átlag mennyit élnek az emberek).

"azt hangoztatják állandóan, hogy a növény is érez??!"

-Tegyünk egymás mellé egy disznót,meg egy répát!Ha szerintük e két élőlény elpusztításakor azonos mértékű szenvedés tapasztalható,akkor szemészet,fül-orr-gégészet,pszichiátria javasolható.

2010. ápr. 5. 16:13
 22/24 anonim válasza:
60%

na ezaz...

én amúgy...kb 1.5 hete nem eszem húst....és azt hittem h nehéz lesz de nem....nem is hiányzik.

am én nem akartam leszokni a húsról de nézelődtem a netenés megakadt a szemem egy videón ahol kínoznak egy malacot..aztán több videót ismegnéztem...tehenek,lovak,kecskék és egyéb szegény állatokat öltek le....és akkor egyszerre fordult fel a gyomrom és sírtam...hogy lehetnek ilyenek az emberek? és én akkor döntöttem el h ha énis eszem mondjuk egy csirkecombot vagy akármint akkor annak az állatnak meg kell halnia..amiatt hén enni akarok belőle...szóval inkább leálltam a húsfogyasztással.és nem hiányzik.szerencsére a rokonok is elfogaták..egyedül apukám morog egy picit.anya pedig mindig olyan kaját csinál amit én is ehetek..párolt karfiol,zöldséget,rengetek joghurtot hoz.ezeket megeszem...de húst egy falatot se.amúgymióta nem eszem húst azóta sokkal jobban érzem magam.

am 15 vagyok

2010. ápr. 20. 00:09
 23/24 anonim válasza:
60%

bocsi a helyesírási hibákért

csak már kicsit késő van xD

2010. ápr. 20. 00:11
 24/24 anonim ***** válasza:
82%
én 10éves koromban rájöttem h nem is szeretem a hús ízét.. előtte se nagyon ettem.. de már 10éve nem eszem húst mer egész egyszerűen nem ízlik... jól megvagyok
2010. júl. 17. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!