Vegetáriánusok! Ti miért lettetek azok? Van valami ideológiai alapja is esetleg?
Azért ,mert imádom az állatokat. :)
De előtte se nagyon ettem húst.
Lakto-ovo vega vagyok. Ez azt jelenti hogy tejet,tojást eszem csak húst nem. Én azért lettem vega mert a hús bizonyos szinten (és manapság igenis azon a bizonyos szinten) egészségtelen, javaslom hogy halgass meg tanulmányokat erről bp-n előadás is szokott lenni ezekről a dolgokról.
A másik ok amiért vega vagyok az a kegyetlen bánásmód a vágóhidakon, láttam videókon hogy hogyan ölik meg az állatot de ilyet álmaimban sem láttam !
És sokan jönnek nekem azzal hogy "a húsban sok a fehérje ami nagyon fontos a szervezetnek" , na igen! DE mint említettem csak egy bizonyos szinten! És az egészséges szint eléréséért elég ha állati eredetű ételeket eszünk. Természetesen kell a fehérje ,de nem az állati zsírok!!!
Táplálék kiegészítő javaslott.
Én személy szerint ha csak arról lenne szó hogy a hús mennyire ártalmas akkor ennék , de max havi egyszer! Mert az még egészséges, tehát kedves kérdező az csak jó ha minél kevesebb húst fogyaszt, de nagyon remélem hogy ön is figyelembe veszi az állatok jogait , mert ők is ugyanolyan érző lények mint mi, akkor ön is felhagy a húsevéssel (nem erőszakoskodni akarok) , mert amit ezek az állatok végig szenvednek az ...nem találok szavakat !
Itt vannak a videók (erős idegzetűeknek) : az "állatkinzás1,2,3 ban vannak a vágóhidak de a többit is ajénlom (felnyitja az ember szemét) [link]
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett !
:D
N.
Muszáj elkötelezned magad?
Egyél csak simán kevesebb húst, ha nem kívánod. Szerintem nem kell ehhez másoktól szerezned indokot.
Én sem eszem állandóan húst, de a hús finom.
Ismerve az ízét - tuti nem bírnék ellenállni egy kis pörköltnek, aminek a szaftjába lehet a kenyeret tunkolni, vagy egy jó lilahagymás zsíroskenyérnek, vagy egy finom illatos sült húsnak.
"És azokkal mit lehet kezdeni, akik azt hangoztatják állandóan, hogy a növény is érez??!"
A növény nem érez, mert nincs idegrendszere.
19:43 vagyok , nem fűzök véleményt azokhoz akik lepontoznak a saját igazi véleményem miatt, nem is nagyon érdekelnek.
15 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!