Miért hiszi sok húsevő, hogy minden húsevő egészséges, és minden vegetáriánus egészségtelen?
Nem olvastam végig a válaszokat, nem fárasztom magam azzal, ahogy a két oldal összecsap. Én csak annyit tudok mondani, hogy van olyan ismerősöm, aki húsmentes életet él, és közben literszám dönti magába a cukros löttyöket, és olyan is, aki imádjam a karajt, és csak nagyon ritkán eszik gyorskaját meg olynanokat, amik tele vannak mindenféle mesterséges borzalommal. Szóval erről ennyit, enegm csak a "húsevő" kifejezés zavar, inkább mondd azt, hogy vegák és nem vegák, mert így kevésbé jön elő a kényszer, hogy belekössenek! Én a magam részéről, a te szavaddal élve "húsevő" vagyok, és nem gondolom sem a magamfajta mindenevőkről, sem a vegákról, hogy pont a hús evése vagy nemevé határozná meg, hogy egészségesen táplálozik-e, mert nem csak ezen múlik.
Különben meg a kérdésre a válasz, minden ember magából indul ki, és a legtöbben úgy tartják, hogy a saját módszerük a leghelyesebb, és sok esetben hiányzik belőlük, hogy megpróbálják, vajon milyen lehet a másik szemlélet, inkább lehülyézik a másikat. Ennyi. És a végére, és fordítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!