A hamburger miért egészségtelen?
A múltkor jelent meg egy cikk egy dietetikus elmagyarázta hogy a mekis kaja sem egészségtelen. Csak az hogy egyesek minden nap azt zabálják.
Természetesen a hamburger is lehet egészséges, ha megfelelő mennyiséget fogyasztasz, és minőségi alapanyagokból állítod elő. És egyáltalán nem kell hozzá csirkemell, mivel a minőségi darált marhahús is igen egészséges, sőt!
Nem a hamburger mint MŰFAJ egészségtelen, hanem a Mekis.
Csak a zsemle összetevői:
]Dúsított liszt (fehérített búzaliszt, maláta liszt, niacin, csökkentett mennyiségü vas, tiamin mononitrát, riboflavin, folsav, enzimek), víz, fruktóz- glükóz kukorica szirup, cukor, élesztő, szójabab olaj és / vagy részlegesen hidrogénezett szójabab olaj, tartalmaz 2 %-ot vagy kevesebbet a következők közül: só, kalcium-szulfát, kalcium-karbonát, búzasikér, ammónium-szulfát, ammónium-klorid, tészta kondicionálók (nátrium-sztearoil laktilát, datem, aszkorbinsav, azodikarbonamid, mono-és digliceridek, etoxilált monogliceridek, monokalcium foszfát, enzimek , guar gumi, kalcium-peroxid, szójaliszt), kalcium és nátrium-propionát (tartósítószer), szója lecitin
az állatok meg sem eszik:) (forrás: a meki saját honlapja)
Nagyon okos, igen, hiszen kényszerevőkké tesz minket.:D baromi jó, hiszen ételfüggők leszünk tőle.
És nem, nem minden ételben van, én gyakorlatilag hüvelyes zöldségeken, gyümölcsökön és magvakon élek, szóval azt hiszem, én kimaradok ebből a buliból.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!