Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért egészségtelen a hamburge...

Miért egészségtelen a hamburger mikor teli van zöldséggel?

Figyelt kérdés

sok olyan van benne ami fontos a szervezetnek.


Pl. teli van zöldséggel, paradicsom, sajt, uborka, stb.

meg a hús is nagyon fontos a szervezetnek, és a zsemle sem hizlal, most akkor miért egészségtelen? Nem értem.


2012. júl. 31. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
ez kurv@ jó:DDDD
2012. júl. 31. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:

Nem egészségtelen, ha mértékkel fogyasztjuk! Sokan rászoknak a gyorséttermi étkezésre, és a túlzott fogyasztása az egészségtelen! Ráadásul nem mindegy, hogyan, ki és miből készíti! Ha pl. egy Mc'Donalds

Hamburgert félreteszel, és 1 hónap múlva előveszed, majdnem ugyanúgy néz ki (tele van tartósítószerrel, adalékanyaggal, ráadásul nem tiszta hús, hanem húspogácsa egy csomó kérdőjellel)! Ha otthon készítesz Hamburgert - egészségedre!

2012. júl. 31. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem egészségtelen, csak, ha mértéktelenül eszed.

Meg a McDonald's-os, mivel annak köze sincs az igazi húshoz pl., ami benne van...

2012. júl. 31. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha magadnak elkészíted otthon a húspogácsát, semmi egészségtelen nincs benne.
2012. júl. 31. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
nézd meg, mi van a "húsban" meg a ketchup, mustár tele van cukorral... és a fehérkenyér alapból nem tartozik az egészséges kaják közé. És hirtelen annyi cukrot, kalóriát szabadítasz a szervezetedre, hogy alig bírja feldolgozni. Ráadásul hozzá még benyomsz egy krumplit, meg egy nagy üdítőt, mert egy kis szendvicstől nem laknak jól az emberek. És ezek után fél óra múlva újra éhes vagy
2012. júl. 31. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Hirtelen annyi kalóriát szabadítasz a szervezetedre, ez is ilyen újkori update maszlag:d

Régen fél oldal szalonna, szárazkolbász, hagyma és fél kiló kenyér volt a reggeli, mielőtt mentek kapálni, mégsem híztak el, mégsem volt magas a koleszterinjük, nem voltak kevésbé egészségesek, mint a mai társadalom, szóval ennek ehhez semmi köze. A gyorséttermi hamburgerben a tartósítószerrel van a gond, illetve hogy alacsony benne a hús aránya, de nem a kalória a rossz benne.

2012. júl. 31. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!