Miért egészségtelen a hamburger?
Hát napestig sorolhatnám:
- az előállításához rengeteg trannzsírt használnak, abban is sütik ki, ami a legártalmasabb anyag;
- bődületes adag só van benne;
- rengeteg ízfokozó vegyszert tartalmaz;
- a fehér pékárú, amivel adják szintén káros, a gyorsan lebomló, cukorrá alakuló szénhidrát rendkívül megterheli a szervezetet;
- a húsrész is tele van mindenféle pótszerrel, szójával, ilyen-olyan keményítővel;
- hasznos anyag szinte semmi nincs benne, viszont nagy adag üres kalóriát tartalmaz.
Összefoglalva, minden lehetséges módon becsapnak, anyagilag is és egészségileg is.
Én arra kérek mindenkit, ne legyen lusta, és a saját érdekében legyen szíves magának előállítani, amit megeszik. Egyébként nagyon ráfizet. Ilyen készkaját, gyorséttermi izét csak nagyon ritkán, végszükség esetén szabad enni.
15:34 vagyok, tudtam, hogy valaki bisztosra belém köt, bár igazat adok nektek, mert tuti előfordul benne ilyen-olyan szenny. De most azért nélkülözzünk ilyeneket, hogy eléljünk 80-90 évig?!! De akkor mi az értelme az életnek, ha nem élvezzük ki teljessen?
És nem csak a hamburgerről beszélek, mert már bindenre ráfogják, hogy egészségtelen.
15:54
Épp ez a te bajod! Csak bio zöldségeket fogyasztasz, amitől a szervezeted csak kinlódik, és épp itt nyilvánul meg! Csak kötekedsz velünk.
Amugy szerintem egy hónapba belefér 3 hamburger elfogyasztása, vagy nem?
Meg cigi, pia, zsiros étel, nem túlzásba vidve!
Nincsenek egészségtelen kaják, csak egészségtelen mennyiségek.
Ha hetente bedobsz 3 hamburgert, semmi bajod nem lesz tőle.
Ha viszont 3 adag csülköt, vagy jó zsíros pörköltet vagy szalonnát, na erre nem vennék mérget. A magyar konyha semmivel sem egészségesebb, mint a Meki menü. Meg is lehet nézni a sörhasú atlétatrikós 50-eseket, 60-asokat, meg a termetes falusi asszonyságokat. Gondolom nem Mc-n éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!