A hamburger miért egészségtelen étel? Itt nem a gyorséttermire gondolok hanem a házi hambira.
Én is nagyon szeretem a hamburgert.
Nem egészségtelenebb mint a szalonna meg a gulyás , pörkölt és hasonló ételek.
Akkor egészségtelen hogyha minden nap csak azt eszed és semmi mást , ebben az esetben a zsíros szalonna is egészségtelen.
Illetve hogyha csak gyorséttermi kaján élsz az egészségtelen de ha heti 1-2 alkalommal bedobsz pár hambit , hot-dogot attól semmi bajod nem lesz.
A gyorséttermi egészségtelen, valamiért nagyon hizlal.
Nem tudom, mi van ezekben a kajákban, mint: hamburger, hot dog, pizza, péksüti, fornetti, de ha ilyet eszem, egyszerűen ragadnak rám a kilók.
Hipp-hopp, és 1 hét alatt feljön 3 kiló is.
Ha abbahagyom, akkor lemegy.
Házi dolgokkal soha nincs így, nem hízom semmit a házi hambitól, szendvicstől, házi pogácsától.
De ezektől a gyorséttermi, látványpékség dolgoktól szörnyen!
Szóval a hamburger nem egészségtelen, hanem még egészséges is, ha te csinálod, és nem a mekiben veszed.
A gyorséttermi hamburger az egészségtelen.
De amit otthon te magad csinálsz hamburgert az nagyon is egészséges.
Szóval a házi hamburger egészséges étel! :)
Amúgy minden egészségtelen ha korlátlanul fogyasztjuk.
Mi is szoktunk otthon hamburgert csinálni, mindenféle finomságot teszünk bele, jó nagyot, jó sokat, jó alapanyagokat és nagyon finom lesz, olcsón! Ez egészséges! :) :D
Nem ettem sültkrumplit a hamburgerhez, és mindig Light-kólát ittam hozzá, hogy ettől se hízzak, mégis híztam a gyorskajától.
A fornettitől is, és a többitől is.
A házitól meg nem.
Ha leállok a gyorskajával mindig visszaáll a súlyom a normálisra.
Plusz a gyorskajától valahogy fel is puffadok, az arcom, úgy értem...
Sok a só benne, vagy tartósító, vagy nem tudom, hogy mi, mert nem vagyok táplálkozás-tudós, csak ez a tapasztalatom.
Ha házi hamburger, házi kaja nem hizlal, a műkaják igen.
Az ilyen szinten házi hamburger egészséges. A gyorséttermi viszont még hormonzavart is okozhat. Ez azért van, mert töménytelen mennyiségű só van a gyorséttermi hambiban, a tartósítószerekről nem is beszélve. Megsúgom, ha egy mekis hamburger zsemléből egy egérnek adsz egy darabkát, nem fogja megenni, mert azt érzi, hogy az nem ennivaló. Ezt ajánlom elolvasni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!