Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Bejelentettem, hogy vegán...

Bejelentettem, hogy vegán vagyok, anyám ordít, kiabál, mit csináljak vele? 16L

Figyelt kérdés
Régóta fogalmazódott a fejemben a gondolat, hogy vegán leszek. Szép lassan sikerült is leszoknom az állati eredetű kajáról, már 2 hónapja semmi állati eredetű kaját nem ettem, tejet pedig már vagy fél éve nem ittam. Nem akarok rábeszélni senkit, a vegán életmódra, és nem gyerekességből hoztam a döntést. Egyszerűen undorodom attól, hogy egy hullát kell ennem, és borjúnak se érzem magam, hogy tehéntejet igyak, ami növeli a cukorbetegség esélyét, tele van gennykeltő baktériummal... stb. Az egész úgy kezdődött, hogy egy ismerősünknél voltunk disznóvágáson, hallottam, ahogy visít az állat, láttam a rettegést a szemében, és mind ezt azért kellett átélnie, hogy nekünk embereknek okozzon 10 perc örömöt azzal, hogy megesszük. Szóval anyumnak elmondtam, nehéz volt, mert tudtam, hogy ordítani fog, és nem is csalódtam. Lehülyézett, üvöltött... Nem fogja elfogadni?
2013. szept. 6. 21:45
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
2021. márc. 15. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!