Bejelentettem, hogy vegán vagyok, anyám ordít, kiabál, mit csináljak vele? 16L
Azért üvölt, mert 16 évesen szükséged van sok proteinre ahhoz, hogy fejlődni tudjon a tested.
Ezt a proteint neked drága cuccokból kell pótolnod, nevezetesen mungóbab és szója segítségével. A gennykeltős maszlagot ne hidd el, csak egy újabb divatirányzat, de ha ennyire rettentő egészséges akarsz lenni, szóját se egyél, mert abban meg cianid van, sajnos nem tudják 100%-osan tisztítani és sok marad benne. Miből akarod a külön étkezésedet finanszírozni?
Sz*rd le. Ez az egyetlen, amit tehetsz.
Főzni magadnak kell így is gondolom, ez nem újdonság.
U.i.: részvétem, hogy egy alapvetően egészséges és átgondolt étrendre ilyen intoleráns, minősíthetetlen módon reagált édesanyád... sok kitartást neked, mert sokra lesz szükséged amíg végre saját háztartásod lesz és senki nem szól bele mit mivel eszel.
A vegetáriánus étrend nem nélkülözheti a fehérjéket, különben a még fejlődésben lévő szervezeted látja kárát.
Amit a húsevésről írtál, szerte olvashatja az ember ezeket a zagyva sztereotípiákat a "hullaevésről" stb.
Csak arról feledkeznek meg ezek a demagógok, hogy az emberi szervezetnek mire van szüksége az egészséges élethez, és arról, hogy az emberi fogazat mindenevő, tehát úgy növény mint hús fogyasztására találta ki a természet, vagy a jóisten.
Senkinek sem lehet kifogása a vega étrenddel szemben. Jogod van ahhoz, hogy ennek a hóbortodnak élj.
Semmiképpen sem helyes, ha anyukád kiabál veled.
Lehet, hogy túlterhelt, s nem akar százfelé főzni.
A helyedben vállalnám, hogy magamnak mindent én készítek, hogy ne okozzak neki plusz munkát.
A másik érve lehet, hogy sokkal drágább az vega étkezés, mint a vegyes.
"hullát kell ennem","borjúnak se érzem magam,hogy tehéntejet igyak"-nem csodálom hogy ordított,ha így adtad elő.Én elfogadom ha valaki vega,csak ne hurrogja le azt amit én eszek!
Szerintem anyukád azért is akadt ki,mert úgy gondolja most akkor többet kell főznie.Nyugtasd meg,hogy megoldod az étkezést,nem lesz pluszmunkája a konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!