Miért van az, hogy ha valaki megtudja, hogy vegetáriánus vagyok, rögtön megkérdezi, hogy "Akkor te csak salátát eszel? "?
Figyelt kérdés
Ennyire végletesen gondolkoznak az emberek?2008. jún. 26. 08:56
11/17 anonim válasza:
Hús nélkül nem lehet élni. Ill. lehet, de nem egészségesen. Nekem azt senki ne mondja, hogy a szójában meg egyéb növényekben ugyan az a fehérje van, mint a húsban. Nem vagyok sem vegetáriánus sem húsevő. Zöldségeket és húst is fogysztok és nagyon is egészséges vagyok, egyáltalán nem vagyok túlsullyos, cukorbeteg, nem szenvedek magas vérnyomásban.
13/17 anonim válasza:
ja, az előttem szóló fogalmazta meg a legkorrektebben és legpontosabban a dolgot.
14/17 anonim válasza:
Csak hagyományosan nem ismernek vega ételeket. Persze a fözelékek is ilyenek mert zsirt szegény házzakál nem használak. Csak épp nehéz belegondolni.
15/17 anonim válasza:
én eszem húst, és amikor valaki azt modnja hogy vega nem kérdzek tőle hülyeségeket..xD
viszont az oylan emberektől kiráz a hideg akik megeszik a párizsit, de a halat, meg a csirkemellet nem..
vagy akik abszolút finnyásak.. azokba szivesen belekötnék, de inkább nem teszem.
meg van az a fajta is aki azt modnja hogy sajnálja az állatokat, és azért nem eszik hust.. közben meg eszik, csak nem az egészségesebb húst, hanem a húskészítményeket (pl felvágott, csirkefalatok, vagy páriszi)..
szerintem ha valaki vega az is lehet okés.pl a buddhisták, meg minden
16/17 anonim válasza:
Tőlem azt szokták kérdezni, hogy de csirkét sem eszel?
17/17 anonim válasza:
nekem is ezt szokták mondani :D:D meg hogy, de akkor mit eszel egyáltaláán??!:O xD hihetetlen mennyire fantáziátlanok az átlagemberek kajálás terén..csomóféle ételt lehet enni egy vegának is :)) és ettől még nem kell ufónak nézni senkit hogy nem eszik húst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!