Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért van az, hogy ha valaki...

Miért van az, hogy ha valaki megtudja, hogy vegetáriánus vagyok, rögtön megkérdezi, hogy "Akkor te csak salátát eszel? "?

Figyelt kérdés
Ennyire végletesen gondolkoznak az emberek?
2008. jún. 26. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Hús nélkül nem lehet élni. Ill. lehet, de nem egészségesen. Nekem azt senki ne mondja, hogy a szójában meg egyéb növényekben ugyan az a fehérje van, mint a húsban. Nem vagyok sem vegetáriánus sem húsevő. Zöldségeket és húst is fogysztok és nagyon is egészséges vagyok, egyáltalán nem vagyok túlsullyos, cukorbeteg, nem szenvedek magas vérnyomásban.
2009. máj. 9. 18:18
 12/17 anonim válasza:
66%
mert az emberek hülyék
2009. jún. 6. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
ja, az előttem szóló fogalmazta meg a legkorrektebben és legpontosabban a dolgot.
2009. jún. 6. 18:34
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
Csak hagyományosan nem ismernek vega ételeket. Persze a fözelékek is ilyenek mert zsirt szegény házzakál nem használak. Csak épp nehéz belegondolni.
2009. okt. 30. 02:08
 15/17 anonim válasza:
100%

én eszem húst, és amikor valaki azt modnja hogy vega nem kérdzek tőle hülyeségeket..xD

viszont az oylan emberektől kiráz a hideg akik megeszik a párizsit, de a halat, meg a csirkemellet nem..

vagy akik abszolút finnyásak.. azokba szivesen belekötnék, de inkább nem teszem.

meg van az a fajta is aki azt modnja hogy sajnálja az állatokat, és azért nem eszik hust.. közben meg eszik, csak nem az egészségesebb húst, hanem a húskészítményeket (pl felvágott, csirkefalatok, vagy páriszi)..

szerintem ha valaki vega az is lehet okés.pl a buddhisták, meg minden

2009. nov. 20. 22:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem azt szokták kérdezni, hogy de csirkét sem eszel?
2010. jún. 2. 16:43
 17/17 anonim ***** válasza:
89%
nekem is ezt szokták mondani :D:D meg hogy, de akkor mit eszel egyáltaláán??!:O xD hihetetlen mennyire fantáziátlanok az átlagemberek kajálás terén..csomóféle ételt lehet enni egy vegának is :)) és ettől még nem kell ufónak nézni senkit hogy nem eszik húst...
2010. júl. 18. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!