Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Normális, hogy vegetáriánuskén...

Normális, hogy vegetáriánusként nem akarok húst feldolgozni? A családban emiatt botrány tört ki.

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy azért lettem vegetáriánus mert undorodom a hústól (szag, íz). Most vendégek jönnek hozzánk, és mivel nyáriszünet van, tegnap megvolt az érettségi szóbelizés is, ezért nekem kell elkészíteni az ételeket. Amikben nincs hús, nagyon szívesen megcsinálom, de nekem hadd ne kelljen húsokat sütni. Ez tényleg annyira nagy ügy? Mindenki azt mondja, hogy nem igaz, hogy nem vagyok képes hozzányúlni a húsokhoz, stb. (Kb. 6 éve volt utoljára hús a kezem között.) L/19
2013. jún. 18. 13:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%
miért lenne kamu, te idióta utolsó? képzeld, én se tudnék húst feldolgozni, sőt, anyukám se. a kérdezővel együtt már hárman vagyunk, de fogadok, hogy nem mi hárman vagyunk a világon vegetáriánusok, akik nem akarnak húst feldolgozni.
2013. jún. 29. 20:41
 22/27 A kérdező kommentje:
Kamu... kössz szépen... Kívánom, kedves 20., hogy te soha semmitől ne legyél rosszul.
2013. jún. 29. 21:01
 23/27 anonim válasza:
51%
Te se fogsz férjhez menni:)
2013. júl. 20. 21:05
 24/27 anonim ***** válasza:
36%
miért is, utolsó? pl. az öcsém szintén vegetáriánus. azt nem tudod elképzelni, hogy egy férfi is lehet az?
2013. júl. 20. 21:29
 25/27 anonim ***** válasza:
31%
hát nekem elvi kérdés hogy nem eszem húst, így a gyerekemnek sem adom oda... ha máshol akarja megeszi.. ennyi
2014. szept. 14. 14:52
 26/27 anonim válasza:
100%

Szeretnék emlékeztetni pár kedves válaszolót, hogy Indiában kb 1.000.000.000 ember vegetáriánus. A gyerekek is ...

Aki nem eszik húst, az már nem megy férjhez??? Ne ne!!!

Amúgy nálunk úgy van, hogy a gyerekek és a férjem miatt veszünk húst (pontosabban veszünk/rendelünk étteremből, pizzériából sült húst, rántott húst, grillcsirke pedig több Sparban kapható stb.), mert én is utálom elkészíteni. Kisbabának pedig lehet venni húsos bébiételeket. Nem a legjobb megoldás, de ha nincs jobb, azért mégis jobb a semminél.

Amúgy vannak olyan szép húsok, pl. a pulykamell filé, amellyel nincs sok macera: megmosod, felkockázod, fedő alatt maxi szagelszívó mellett megfőződ, és utána beleturmixolod a főzelékbe, és a bébi már eheti is. Egyszerre meg lehet csinálni több napra valót, és akkor nem kell minden nap szagolni. :)

2015. febr. 25. 09:11
 27/27 anonim válasza:
62%
Kérdező, bocs, most olvastam, hogy rosszul lettél. Akkor a leendő gyermekednek marad a húsos bébiétel, ha már "kötelező" húst adni a gyereknek, és a tápszer, majd a tejtermékek, amikor már azokat is eheti. Meg lehet oldani a dolgokat. Indiában hús nélkül is megoldják, de ott sok tejterméket fogyasztanak (pl. házisajtot (paneer), ami az indiai ételekben is van. Nagyon finom! Receptje az interneten megtalálható.) Üdv: :)
2015. febr. 25. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!