sportolhatsz, heti 5x, ha minden edzés után megeszel egy táblacsokit és még ki tudja mit otthon...
Nem kell sportolnod, csak akkor ne egyél annyit , ha pedig sokat, akkor figyelj arra h miből mennyit.
Nagyon érdekes módon, a lányok, akik k.rva jól néznek ki, 6 után például nem esznek, vagy aki igen az csak rostosat stb... nem úgy tűnik, mintha "zabálnának állandóan és mégis jó alakjuk lenne"
A srácok, akiknek jó a felsőtestük, érdekes módon figyelnek a szénhidrátra és az edzésre, összhangban tartják a kettőt... ez sem úgy tűnik mintha "zabálnának állandóan és mégis jó alakjuk lenne"
Ellenben... azokról a kevés kövér, ám halál normális, jófej srácokról tudom, hogy alig mozognak, és esznek mindent mindennel, pizza, süti etc...
Szal... :)
vannak..az elefánt, a ló, a tehén, stb,stb..is vegetáriánus, csak nem tudja...
a kövér emberek nagyon jól tudják, hogy nem jó a kövérség..de...ők is emberből vannak, és súlyos oka van a túlsúlyuknak...
kövér voltam, sok volt a problémám..illetve csak az volt..
nem a vega életmód,csak az értelmes, paleo jellegű diéta oldja meg a problémát. a vegetariánus életmód bizonyos betegségek esetén jó, de egyébként...
szóval, vannak kövér vegetáriánusok..hajaj..
A kövér nők között van ilyen is, olyan is éppúgy, mint a soványak között. (Nem a méret a lényeg) :D
Van akit gátlásossá tesz, nem tudja elfogadni magát a kövérsége miatt, van aki hedonista, falja az élvezetek minden formáját (kaja, szex, stb.) és nagy az erotikus kisugárzása és önbizalma is (ami benned VALAMIÉRT okozhat kisebbségi komplexust), és van olyan, akinél ez tényleg védekező mechanizmus, mindenkit ellők magától, haragszik a világra, de ez nem nagyképűség, hanem valami más, és van, aki mindenkin keresztül gázol. Mindezen skatulyák azonban a többi testalkatú nőnél is megvan, legyen szilikonmellű, filigrán, szőke, barna, vörös... (bár az utóbbi három nem testalkat, csak éreztetni akartam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!