Nem is csak az arcuk nagyobb a kövéreknek, hanem úgy általában mindenük. :D Attól kövérek.
2013. márc. 24. 14:40
12/25 anonim válasza:
Ismerek egy dagi vega nőt.A stílusa elképesztő.(negatív értelemben)
Az étkezési szokása pedig brutális.
Mindennap 5 vajas zsemlét hoz reggelire a melóba.Délben meg a kifőzdében eszik tésztát vagy főzeléket./Tudom,mert a kolléganőm./
2013. márc. 24. 15:00
13/25 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek,azt inkább tegyük hozzá,hogy a nagyképű emberek közt,egy duci mégnagyképűbb tud lenni,de nem mind,és inkább a nőknél jellemző!Annyira nagyra tartják magukat,mintha hibatlanok lennének,velem gyakran bunkóznak
2013. márc. 24. 20:22
14/25 anonim válasza:
Én csak nagyképű soványakat ismerek, nagyra vannak azzal, hogy nekik milyen jó az alakuk (pl. nálunk a családban a betegesen soványak ilyenek), és egy normál nőre is azt mondják, hogy undorító kövér. Nem a súly határozza meg a stílust és az IQ-t. Egyébként egy igazi vega nem kövér, de ma sok a divatvega, akik esznek fehér cukros dolgokat, fehér kenyeret, stb.
2013. márc. 25. 11:20
15/25 anonim válasza:
Mért,nem a sovány ember tehet arról,hogy duci valaki?Nem kell annyit zabálni,és sportolni kell!A családomban van egy pár duci,lusták mint a disznó!A lepontozók is se az átlag/vékony testalkatúak!Tenni kell érte,nem siránkozni,hogy-jaj de dagadt vagyok
2013. márc. 25. 11:55
16/25 anonim válasza:
Imádom, amikor a vékonyak megmondják, hogy ne zabálj, mozogj és lefogysz. Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem lenne kövér ember a világon. Ez egy nagyon hosszú és gyötrelmes folyamat, és aki alkatilag olyan, bármitől visszahízik...Én sportolok, diétát tartok, mégse tudok lefogyni.
2013. márc. 25. 12:23
17/25 anonim válasza:
Pedig ez ilyen egyszerű.
Én is 110 kg voltam, most 70 vagyok.
Ez csak akarat kérdése.
A dohányzás is alkat kérdése? Arról sem képesek leszokni nagyon sokan, egészen egyszerűen azért, mert gyengék hozzá.
Nyilván vannak olyanok is, akik valami betegség miatt kövérek, de ez igen elenyésző arány...
2013. márc. 25. 12:27
18/25 anonim válasza:
Ismerek kövér vegákat. Nem azért kövérek, mert nagyrészt szénhidrátot esznek, leginkább zöldségféléket szoktak, viszont nagyon szeretik az édességet, és keveset mozognak, szinte mindenhova kocsival mennek.
A másik témához hozzászólva:
Én leginkább jó fej kövérekkel találkoztam idáig. Nekem pont hogy az a tapasztalatom, hogy a kövérek inkább vidám természetűek. Elképzelhető, hogy amíg nem ismeri őket az ember, addig nagyképűnek tűnnek, legalábbis az én kövér ismerőseim, de valójában nagyon vidámak, jó fejek.
2013. márc. 25. 13:06
19/25 A kérdező kommentje:
zyzz bebizonyította, hogy nincs olyan, hogy rossz alkat.. ez értendő a testépítésre, a fogyásra, azaz nincs kibúvó a kövéreknek.. Aki AKAR, az le tud fogyni. Aki pedig nem, az ráfogja valamire.
Ha pedig hosszú és gyötrelmes folyamat, akkor tenni kell ellene, hiszen hosszú az út a kövérségig. Nem csípem, amikor a dagadtak megmagyarázzák, hogy aki odafigyel magára az a hülye.
2013. márc. 25. 15:58
20/25 anonim válasza:
jahm persze a velvet.hu bebizonyította? Akkor mégis hogy lehet, hogy valaki bármennyit eszik és nem hízik, valaki meg alig eszik, mégis hízik? Valaki egy kis sporttól is lefogy, valaki a betartott diétától, a heti 5x sporttól is alig?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!