Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Teljes hittel élő vegán nők,...

Teljes hittel élő vegán nők, ti semmiképpen nem jönnétek össze egy olyan férfival aki nem követi a ti táplálkozási mintátokat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 10:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Előző, akinek nem inge..tudod? ,,Trollkodni" látom te is tudsz.

Attól nem vagyok szolga, mert főzök a páromnak, elég hülye felfogásotok van. Sőt büszke vagyok magamra, hogy iszonyat jól főzök, és emellett még van időm a hobbimra, és sportolni is. Ki lehet törültetni ezt is, ha bántja a kis szemeteket. ;)

2013. febr. 24. 21:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Sőt büszke vagyok magamra, hogy iszonyat jól főzök, és emellett még van időm a hobbimra, és sportolni is. "

Megnyugtatlak, én is jól főzök, és a párom is. Hobbim is van, sportolni is járok heti 1x, de egyébként is biciklivel közlekedem. Bár ennek nem igazán értem mi köze ahhoz, hogy szerinted finnyás liba az, aki nem szeretne napi szinten húsbűzt szagolni.

Írtam fentebb egy hasonlatot. Ha te majd örömmel szagolgatod a telerottyantott toalettet, akkor fogok én örömmel húst sütni. Mert a kettő szaga kb. egyforma.

2013. febr. 24. 22:53
 23/24 A kérdező kommentje:
Én erre azt tudom mondani h. hiszem ha látom...tényleg annyira rossz lenne hogy elhányod magad? Kétlem...szerintem ha hús közelébe kerülnél is csak megjátszanád a dolgot de mindegy is. A kérdésemre választ kaptam ami az h. vannak akik alapból elvannak mindenevő párjukkal sőt..., és vannak akik azt mondják h. nem lenne gond ha ez meg ez így lenne stb de kb olyan stílusban mintha valami undorító patkány lenne az ember és lehetőleg 100 méterre legyen tőle ha fingik egyet...ebből azt szűröm le h. valószínűleg csak olyan embert fogtok választani aki olyan mint ti mert mással képtelenek lennétek egy helyen élni...
2013. febr. 24. 23:06
 24/24 anonim ***** válasza:

mint írtuk, (énpl.), egyik barátom se volt vegetáriánus. mégis valahogy elfogadták, hogy én bizony undorodom a hústól, s nem várták el, hogy főzzek nekik. ennyit arról, hogy csak vegetáriánussal fogunk összejönni...értő olvasás nehéz?

mellesleg, én épp nem bánnám, ha vegetáriánussal jönnék össze.

2013. dec. 13. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!