Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán burgonyakrokett recept?

Vegán burgonyakrokett recept?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
A krumpliba keverj kevés érett banánt - az helyettesiti a tojást, Viszont ne sokat, mert attól édes izt kaphat és valamennyivel erösebben kell füszerezned.
2013. febr. 13. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs, kifelejtettem, egy tojást fél átlagos méretü banánnal lehet kiváltani.
2013. febr. 13. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
itt van egy csomó, hogy hogyan lehet a tojást helyettesíteni.
2013. febr. 16. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:

na, a link meg lemaradt

[link]

2013. febr. 16. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:

A burgonya krokett nagy általánossággal a vega ételek közé sorolható. Az, hogy a vegetarianizmus melyik kategóriájába sorolod magad, ovo, lakto, ovo-lakto, mikro, az már más kérdés. Az előző válasz adó válaszaiból ítélve ő a ovo vegára gondolt.

Szakácsként csupán azt tudom neked ajánlani, hogy saláta burgonyát vásárolj. Azt ressre főzd meg, szűrd le és törd össze. Csak lisztet tégy hozzá, formázhatod csak morzsába forgasd és mehet is bő olajba, vagy ha ószkodsz a bő olajtól, akkor ajánlom neked, hogy lapos alakot formázz és, mint a palacsintát, pici olajban süsd ki.

Sok szerencsét a próbálkozáshoz! Ne feledd! Ha nem sikerül, meg kell próbálni újból, ebből tanulhatsz igazán, nem a feladásból!

Csak megjegyzésül: arra gondoltál már, hogy hogyan pótlod azokat az ásványi anyagokat, fehérjét, zsiradékot, proteint, amellyel a tojás kihagyásával megfosztod a tested? Személy szerint, nem nagyon díjazom a vegán életmódot, de mindenki szíve joga eldönteni az életstílusát!

Még egyszer sok szerencsét kívánok!

2013. febr. 19. 11:18
 6/6 Szakál H. Róbert válasza:
61%
Bocsánat, a tojás és húsevők pótolják, vagyis próbálják pótolni azokat a fontos anyagokat, amit a nyers zöldség és gyümölcs fogyasztásának elmulasztásával nem visznek be a szervezetükbe. 24 éve vagyok vegán, a velem egykorúak 10-15 évvel néznek ki öregebbnek nálam, állandóan betegek, nyáron is megfáznak (nevetséges és szánalmas. télen kabát nélkül járok ha nem vagyok egy óránál többet a szabadban, 24 éve nem voltam beteg, mindenki 30-35 évesnek néz, 45 vagyok, kivágom a jeget a tavon és 3x15 percet lubickolok a vízben. semmi szükség arra, hogy az ember megegye egy másik élőlény petesejtjét. A húsról nem is beszélve. A hullának, dögnek föld alatt a helye, nem pedig a gyomorban.
2016. jan. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!