Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vega hamburger recept kéne?

Vega hamburger recept kéne?

Figyelt kérdés
Van valakinek? Leírná/belinkelné? Köszi:) Olyan kellene, ami tutikirály:D Mármint finom és jól elkészíthető.
2012. aug. 6. 21:21
 1/8 anonim válasza:
hambizsömle (pirítva ha lehet) saláta, paradicsom, ubi, hagyma picit berakod a mikróba, és kész:) jó étvágyat:)
2012. aug. 6. 22:07
 2/8 anonim válasza:

[link]

Nem tudom milyen, de nem hangzik gázosnak :D

2012. aug. 14. 12:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Padlizsánburger lett a vége:D

Az úgy néz ki, hogy sütöttem graham puffancsot (na igen, sűrűbb, mint a bolti, viszont finomabb), padlizsánból vágtam 2 körszeletet, sózta, borsoztam, kis olajban megpirítottam. A két forró szelet közé ment egy kis sajt. Innentől a szokásos: Paradicsom, salátalevél, lilahagyma, uborka, mustár, ketchup. Isssssteni finom. 3 éve nem eszem húst, azóta nem ettek hambit sem, úgyhogy ki voltam éhezve:D

Ezt meg egy szendvicses étlapján láttam:

zsemle, padlizsánkrém, tükörtojás. A többi ugyanaz, mint a hamburgerben, leszámítva a sajtot (legalábbis nálam:). Ez is oltári finom.

2012. aug. 14. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
minden marha hamburger vega hisz a marhák nem esznek húst
2012. aug. 14. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ha vegetáriánus vagy akkor ne akarj hamburgert enni , ugyanis a hamburgerben van hús , ha nincs benn , akkor az már egyértelműen nem hamburger .
2012. aug. 14. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:
jó, akkor "hamburger", így megfelel? Jó kötözködni?:D
2012. aug. 14. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
20%

egyél egy szelet vajas kenyeret salátával , a hambit meg majd mi megesszük nagy húsokkal

ennyi a lényeg

tehát ha nem szereted a húst akkor ne akarj olyan ételt amiben eredetileg hús van

2012. aug. 14. 22:56
 8/8 anonim válasza:
0%
Lényegében a vegák szoktak enni halat nem???Akkor hasznosyítsd :D mittomén rakj bele egy zsemlébe egy delfint vagy egy cetet :D de ha finnyás vagy elég lesz egy kissebb méretű is :D
2012. aug. 21. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!