Teljes hittel élő vegán nők, ti semmiképpen nem jönnétek össze egy olyan férfival aki nem követi a ti táplálkozási mintátokat?
Oké értem
Tehát az teljességgel lehetetlen h. olyan is van köztetek aki megcsinál bármilyen húst a párjának anélkül h. fintorogna?
Ne haragudj, de iszonyatosan pofátlan vagy, kedves kérdező.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy most komolyan tetted fel a kérdést, vagy csak provokációnak.
Szerintem már maga a tény, hogy egy vegán vagy vegetáriánus nő elkészít húsételt a párjának igen nagy kedvességre, a másik iránti szeretetre, megértésre, engedékenységre utal. Ugynis ha csak magamat nézem, a büdös életben 2 méter közelébe sem mennék húsnak, mert számomra egyenértékű a ténye a gyilkossággal, kegyetlenséggel.
Az, hogy sokan ezt a nézetet a párjuk kedvéért képesek félretenni, és pusztán kedvességből elviselni, hogy húsbűz árad a hűtőből, vagy netán meg is fogják, el is készítik, az több, mint elég. Egyszerűen a pofám leszakad, hogy még azt várod, hogy mosolyogjon is hozzá az ember lánya.
Csak egy kérdés: te önként, dalolva és vigyorogva pucolod a telehányt/telerottyantott toalettet? Mert ha igen, akkor majd számon kérheted, hogy a vegán hölgyek miért nem ilyen mosollyal készítenek húst a párjuknak. Szerintem kb. egyenértékű a két cselekedet.
Nem ad konfliktusra okot, amennyiben a másik fél is megértő.
Nem élünk a középkorban, hogy a nőnek kuss a neve, konyhában a helye. A férfi is tud főzni magának, ha valami speckót akar. Ha meg a vegán felesége elkészíti neki a húst is, akkor összeteheti a két kezét és lábat csókolhat neki, mert ez egy rohadt nagy szívesség a részéről. Akkor is, ha undorodik a szagától, és nem vág jó képet közben.
Ne haragudj, de ha sz*rt szagol az ember, nehéz mosolyogni. Pont a múlt héten volt nálunk paprikás csirke, hát azt hittem elhányom magam a szagától, amíg a párom leszedte a bőrét és megpirította olajon fehéredésig. Undorító, erre nincs jobb szó.
"Ki tudok akadni ettől az elkényeztetett finnyahisztitől amit egyesek előadnak itt... Miféle háziasszonyok vagytok ti?"
Hát nem olyan múltszázadi, szolgalelkű-félék, mint te, az fix ;)
én gyerekkoromban sem ettem meg a húst. képzeld, van ilyen gyerek. nem lesz tőle szerencsétlen. de ismerek vegetáriánus szülők gyerekét, adnak neki húst, konkrétan odarakják elé, a sajttal stb. együtt, hogy válasszon. nem szokta a húst választani.
WC pucolás: most írtam, hogy pelenkáztam magatehetetlen embereket!!!!!!
" és ahhoz miért is kell mindenáron húst csinálnom neki, hogy kényeztessem? "
Itt a pont. Mellesleg, ha nem csak trollkodnál, kedves szolgalelkű konyhatündér, hanem körül is néznél, akkor látnád, hogy leírtam, hogy pont ebből a célból készítek én is húsételeket a páromnak elvétve. Meg is köszöni mindig, és hozzá is teszi, hogy nem kellett volna. Alapjáraton viszont nem törik le a keze attól, hogy ő pácolja be és süti ki a húst magának, nem óvodás már.
Az étellel való meglepésnek meg 1000 meg 1000 formája van, nem csak húsétellel lehet megörvendeztetni valakit. És nem is csak étellel...
Elég korlátolt lehetsz, ha szerinted ez egy boldog adok-kapok kapcsolat alapköve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!