Csak én akadok ki az ilyeneken?
Figyelt kérdés
Van egy ismerős család, apuka anyuka vegetáriánus, vagyis inkább csak húst nem esznek, bár van olyan, amikor állati eredetűt is helyettesítenek valami mással.
Lett egy kisbabájuk még anno, most 2 éves,és büszkén mesélik, hogy nem adnak neki SOHA húst, és nem is fognak, mondták, hogy ő is vegetáriánus lesz.
Hogy lehet egy gyereket erre kényszeríteni?
Hisz neki tényleg szüksége van a húsban lévő dolgokra is, mert hasznosak a szervezetnek.
Vagy csak én nem értek az ilyennel egyet?
2013. febr. 1. 21:39
51/51 anonim válasza:
Ó bocs hogy nem éreztem a hangsúlyt, de ha csak az utolsó hozzászólást olvasod el, nem tudom honnan kéne leesnie hogy iróniából írta te nagyokos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!