Csak én akadok ki az ilyeneken?
Van egy ismerős család, apuka anyuka vegetáriánus, vagyis inkább csak húst nem esznek, bár van olyan, amikor állati eredetűt is helyettesítenek valami mással.
Lett egy kisbabájuk még anno, most 2 éves,és büszkén mesélik, hogy nem adnak neki SOHA húst, és nem is fognak, mondták, hogy ő is vegetáriánus lesz.
Hogy lehet egy gyereket erre kényszeríteni?
Hisz neki tényleg szüksége van a húsban lévő dolgokra is, mert hasznosak a szervezetnek.
Vagy csak én nem értek az ilyennel egyet?
JSzerintem vannak kivételek én pl bár sok húst eszem(testépítő étrend) legalább annyi zöldséget is megeszek(brokkoli kelbimbó hüvelyesek stb)
Az is téves ha azt hiszed h ha te annyira egészségesen étkezel nemúgy mint az átlag magyar akkor te most jobb vagy...van aki full egészséges zsíroskenyéren meg vízen(ez kicsit eltulzott példa de érted a lényeget)
Szerintem az a legegyszerűbb ha az ember eszik minden nap egy kis húst é
És akkor biztos hozzájutsz minden tápanyaghoz.
Te am nem eszel fehér kenyeret ugye?
"Az is téves ha azt hiszed h ha te annyira egészségesen étkezel nemúgy mint az átlag magyar akkor te most jobb vagy...van aki full egészséges zsíroskenyéren meg vízen(ez kicsit eltulzott példa de érted a lényeget) "
Egészséges...ideig, óráig.
Nem hiszem, hogy jobb vagyok - ez egy olyan koncepció, ami a "húsevők" fejében kavarog kisebbségi komplexusként állandó jelleggel, hogy a vegánok, vegetáriánusok jobbnak hiszik magukat. Nem hiszem jobbnak magamat, csupán úgy gondolom, hogy a nagy átlagnál egészségesebben étkezem - nem hiszem, hogy ezzel bármi baj lenne (ha jól értem, te is ezt gondolod a saját étrendedről, nemde?)
Egyébként eszem fehér kenyeret alkalomadtán, bár nem Magyarországon élek, és itt a barna népszerűbb, tehát többnyire barna kenyér van, burgonyakenyér, vagy tökmagos, esetleg mákos, stb.
"Nem hiszem jobbnak magamat, csupán úgy gondolom, hogy a nagy átlagnál egészségesebben étkezem - nem hiszem, hogy ezzel bármi baj lenne (ha jól értem, te is ezt gondolod a saját étrendedről, nemde?) "
Magyarul jobbnak érzed magad, nemde?
Nem, magyarán úgy érzem, egészségesebben étkezem.
Komolyan nem érted a kettő között a különbséget? Embereket nem lehet megkülönböztetni így, hogy "jobb" meg "rosszabb" csupán étkezési szokások alapján. Te pl. jobbnak érzed magadat attól, hogy mondjuk a szomszéd laktóz allergiás, és nem ihat tejet, te meg igen? NA ugye hogy nem.
"Fényevő?:D Hallottam, hogy egy apuka halálra éheztette így a családját. Nyilván azért nézett hülyének az orvos, mert tudta hogy eszel ételt, csak nem értette miért hazudsz. Nagy az isten állatkertje alacsony a kerítés..."
Látom neked sem mond sokat az irónia szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!