Voltam egy olyan helyen, ahol videót mutattak egy drogos srácról, abortuszról és hasonló 'finom' témáról. Sírva jöttem ki. csak én akadok ki ilyeneken?
Figyelt kérdés
16L2010. szept. 9. 18:40
2/8 anonim válasza:
Ha kiakadsz az ilyeneken, akkor valószínûleg nem leszel drogos. Ami jó pont. Az abortusz már más téma. Sajnos van, hogy muszáj, mert a körülmények nem adottak egy gyermek felneveléséhez. Szerintem a legtöbb ember kiakad az ilyen dolgokon, ez normális.
3/8 anonim válasza:
Anno velünk biológia órán nézettek meg egy abortuszt, amit UH-on követtek végig...borzalmas volt, nem éltem át ilyet, de patakokban folytak a könnyeim.Néztek is rám páran furcsán az osztályban:( amúgy a címe Néma sikoly volt, van egy vers módozata is, hát azon is sírtam:(
De én már csak ilyen érzékeny vagyok, attól is sírva tudok fakadni, ha egy kisgyerek meghal, vagy nagyon beteg:S:(
4/8 anonim válasza:
Nem ez a Kontrasztkiállítás volt? :S
5/8 A kérdező kommentje:
de
2010. szept. 9. 19:41
6/8 anonim válasza:
Pont ma láttam ezt egy kérdésben, érdekesnek találtam, de eléggé máshol van, mint én lakok. Amúgy szerintem nem "baj", hogy így reagáltál az ilyen dolgokra :( :S
utolsó, maxegyévvelidősebbnálad/F
7/8 anonim válasza:
ha kiakadsz ilyeneken, az annyit jelent, hogy álomvilágban élsz kedvesem, ez a valóság.
8/8 anonim válasza:
Engem ismerős halála sem igazán érint meg... De ha valaki érzékeny, az nem egy rossz dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!