Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vega anyukák! Volt olyan,...

Vega anyukák! Volt olyan, hogy a terhesség alatt megkívántátok a húst és ettetek? A gyereketeknek adtok húst?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 14:21
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
53%
Miért kell leidiótázni azt aki nem szereti a húst???? Én eszem húst, de mindenkinek szíve joga felnőttként eldönteni, hogy mit eszik meg! Ahogy attól sem lesz valaki idióta, ha nem olyan ruhát hord, mint én, vagy ami éppen divatos, kb ugyanilyen szinten van. Hogy mi az egézsséges neki konkrétan, aki eldönti, hogy nem eszik húst, tudja. A legtöbb vegetáriánus orvossal is beszél erről hogy mégis hogyan lehetne egészséges vegetarianizmus. Ismerek olyan vegetáriánust, akinek nem tesz jót gyomorügyileg a hús. A gyereknek ad az ember, természetesen. De hogy én mit eszem, hadd döntsem el!!!!A gyerekemnek meg mindent adok, ami egészséges. Aztán ha a gyerek felnő, ő is eldönti, mit akar. Ettől még nem idióta.
2009. szept. 18. 11:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Én 3 éves korom óta nem eszek húst (most vagyok 36),enyhén vérszegény vagyok, ezt próbálom Béres Cseppel javítani. 3 gyermekem van, mindegyik eszik húst és én rendszeresen főzök nekik húsfélét. Terhességem alatt egyáltalán nem kívántam meg a húst.
2009. okt. 17. 13:06
 23/24 anonim válasza:
Szerintem senki nem hal bele abba, hogy húst eszik... ha egyszer megkívánta, megkívánta, nyugodtan egyen... Gyerekeknek meg mindenképp kell hús.
2010. aug. 10. 20:10
 24/24 balazs00xx válasza:
44%
a gyerek fejlődéséhez kell a hús! egyél !
2010. szept. 8. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!