Vega anyukák! Volt olyan, hogy a terhesség alatt megkívántátok a húst és ettetek? A gyereketeknek adtok húst?
nem volt még gyerekem, így a kérdés első felére választ nem tudok adni. a második feléről viszont nekem az a véleményem, hogy attól, hogy az anyuka vegetáriánus, a gyereknek még MINDENKÉPPEN kell húst ennie, mert olyan tápanyagok vannak benne, amik elengedhetetlenek a fejlődéshez.
persze megkockáztathatod, hogy nem adsz a gyereknek húst, de akkor ne csodálkozz, hogy minden nyavalyát el fog kapni szerencsétlen...
Öhm... vega vagyok, még csak 17 éves, úgyhogy ez a terhesség-szülsé dolog elég távol áll még tőlem:D
Valszeg a terhesség alatt nem kívánnám a husit, mert rosszul vagyok már a szagától is, bár ki tudja, bármi előfordulhat:D
Viszont ha lesz gyerekem, biztos hogy adok neki húst, különben komoly fejlődési rendellenességek léphetnek elő. Inkább le fogom gyűrni a hús iránti ellenszenvemet, és csinálok majd valami husikát, mint hogy a jövendőbeli gyerekem beteg legyen.
mert egy beteg állat vagy, és megfosztod a gyerekedet azoktól a növekedéshez és fejlődéshez szükséges anyagoktól és proteintől, amik lényegében létfontosságúak...
sajnálom, hogy az ilyet nem dobták ki a Taigetoszra...
hogy lehettek ien idióták:D
én nem szeretem a húst, néha szoktam enni, a gyerek is kap, és majd eldönti hogy ő mit akar, de csak úgy hogy megmutatom neki hogyan is készül a husika, mert az ilyenek akik itt izélnek hogy elbutul nézzék meg előbb azt.. pff.. remélem egyszer ti is ilyen sorsra fogtok jutni mint azok a szerencsétlen állatok akik nem élhetnek az anyjukkal már az 1. napjuktól kezdve és szenvednek sose látnak napfényt rugdossák őket és sorolhatnám.. :S amúgy meg a gyereknek állati eredetű fehérje kell, nem hús.. az ien teszkós husokban nincs vmi sok tápanyag.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!