Mennyire kockázatos terhesség alatt vizsgázni? Öt államvizsám van még, félnék, hogy az izgalom miatt valami baja lenne a kisbabának.
Milyen idős terhes vagy?
egyébként meg tök felesleges halasztani emiatt az államvizsgát. Természetes állapot...... Én 7 hetesen védtem a szakdolim és államvizsgáztam.. tök egészséges baba lett. S a várandósság alatt sem volt semmi.
Én úgy tudom a hirtelen, sokkszerű ijedtség okozhat gondot (akár a szülés is megindulhat). Ha valami miatt izgulsz az nem árt a babónak. Boldog babavárást:)
22hkm
Szerintem nem lesz gáz.
Nekem 2hét múlva lesznek vizsgáim, de eszembe se jutott, hogy emiatt valami baja lenne a babának.
31hkm
Szia!
Én tesi szakra járok terhesen!Mondjuk már szinte csak elméleti órám van, de azért van még kézilabda és aerobic amin cska az ugrálás alól kapok felmentést...De nincs is szükségem többre...
Nekem lesz még 3 bemutatásom,és 8 vizsgám!Most vagyok 15 hetes!Az utolsó kézi bemutatásom 19 hetesen lesz!A vizsgák meg utána!DE nekem eszembe sem jutott, hogy ne csináljam...Már a második babánk...De tudom, hogy ha halasztok akkor sokkal nehezebb lesz, mire két gyerekkel összehangoljuk a vigyázást...
Még a jövő félévben is lesz két elméleti órám, de valószínű csak egyik lesz beadandós, a másik vizsgás...Hát oda már úgy megyek hogy megszültem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!