Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Az igaz, hogy az a gabona...

Az igaz, hogy az a gabona mennyiség amit az állatok megesznek, több embert tartana el mint az állatokból keletkező hús és így azoknak is jutna étel akik éheznek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 29. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"9. Én csak annyit tennék hozzá h mit gondoltok mi lenne azokkal az állatokkal amiket nem eszünk meg?? Elvadulnak, túlszaporodnak, emberekre támadnak...... stb"

Hát mi? Egyszerűen meg se születnének. Bizonyos fajokat mesterséges megtermékenyítéssel tenyésztünk, hogy megehessük őket.

Nemkéne inszemináljuk a kocát évente kétszázszor. Ennyi.

Ez egy folyamat, egy átmenet. Nem szerdáról keddre tűnne el a párizsi a boltból.

2012. júl. 31. 16:41
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

Jaj hallod már nem azért de a nyul meg a dizsnó is szaporodik rendesen magától. Én sem azt mondtam h 2 nap alatt beterítik a világot, de ha nem tennék ellene akkor bizony elszaporodnának. Nem véletlen van vadászidény a szarvasra sem. Megmondjam miért. Hogy ne legyen túlszaporulat.

de persze ti vegák annyira okosak vagytok. Inkább nem is vitázok ezen mert úgy is neked lesz igazad

Még csak annyi h én meg nem fogom magam azért vitaminokkal tömni mert jaj nem eszek húst.

2012. júl. 31. 16:46
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Most ezzel azt akarod mondani, hogy az ember az egyetlen természetes ragadozó aki képes elcsócsálni egy nyuszit?

Én úgy tudtam az erdészek és a természetvédők pont hogy a kihalásuk ellen küzdenek.

Egyébként az ipari állattartást és a vadállomány kontrollját ne mossuk össze, mert nem ugyan az a tétel, és teljesen más a funkciója.

2012. júl. 31. 16:52
 14/24 anonim ***** válasza:
34%

A vitamin benne van a kajában. A vegában is meg a húsosban is. -.-

Akkor szedsz vitamint, ha hiánybetegséged van.

2012. júl. 31. 16:55
 15/24 anonim ***** válasza:
36%
Na épp ezt mondtam h úgy is te leszel az okos. De most nem kezdem el részletezni h miért nincs igazad mert okos enged szamár szanvedd. Hidd csak azt h milyen okos vagy
2012. júl. 31. 16:59
 16/24 anonim ***** válasza:
45%

Hú de gáláns itt valaki, az eszem megáll.

Azért ez a vitatechnika elég pricelss, már majdnem eléri a nagycsoportos értelmi szintet. "Nem osztom meg veled a végtelen tudásomat, de azért közölném, hogy hü

2012. júl. 31. 17:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem csak szimplán nem akarok leállni olyannal vitázni akinek az értelmi szintje addig ér el h "nekem van igazam te meg hülye vagy". Ha ésszel végiggondolnád h miket írsz akkor magad is rájönnél h nincs igazad. Na de mostmár tényleg szevasz. Ehez most nincs hangulatom
2012. júl. 31. 17:39
 18/24 A kérdező kommentje:

"EHHEZ"

Nem tudom mit akartál elérni ezzel 78%-os válaszoló, de csak lejárattad magad, na de mindegy.

Én személy szerint a "# 10/17 ma 16:37" válaszolóval értek egyet.

Aki pedig "tetves AIDS-es niggernek" nevezte az afrikai feketéket, annak .......

2012. júl. 31. 19:06
 19/24 doboszoli ***** válasza:
73%

Tegnap 16:37

Szépen leírtad a véleményedet, amit tiszteletben tartok, de két óriási melléfogást látok benne.

1. "a hűs előállítása pazarlás",mert a felhasznált takarmány évekig elég lenne, míg a hús max. egy hétig.

Egy kiló húst a sertés intenzív tartási körülmények között, 4 kiló takarmányból állít elő, a marha 5 kilóból, a csirke nem egészen 2,5 kilóból.Tehát jócskán eltúlzottak az arányaid.

2."a földek ki fognak merülni".Ki van ám ez találva, kérem! Az állattartás során nagy mennyiségű szervestrágya keletkezik, ami megfelelő kezelés, tárolás , kiszórás után mindennél jobban pótolja a talaj tápanyagtartalmát.

Egyfajta körforgás.

2012. aug. 1. 05:30
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
doboszoli (aki tudtommal mezögazdasági szakember) válaszához még csak annyit irnék kiegészitésnek, hogy azok a földterületek, ahol az állatokat legeltetik, NEM ALKALMASAK haszonnövények termesztésére a terület adottságai miatt, a füvöl kivül nem nö meg rajtuk semmi.
2012. aug. 1. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!