Akik állatok sajnálata miatt lettetek vegák, miért hívtok mindenkit, aki normálisan táplálkozik, gyilkosnak?
Elsőnek, tudom, kik a vegák, vannak közöttük barátaim is, de egyikük sem mondta közös étkezéskor olyannak, aki mindent megevett, hogy gyilkos. Meg húsevő meg dögevő. Mellesleg vegát írtam, nem vegánt. Ráadásul ez baromság. Ha nem lenne fontos a hús, mint táplálék, ezek az állatok meg sem születtek volna.
Második xD
A macska ösztönlény, te nem vagy az.
Te választhatsz morálisan helyes utat, ő nem, mivel nincs olyan öntudata, mint neked.
Én csak ennyit mondanék, ez az én véleményem.
Hozzáteszem, hogy én senkit nem provokálok, sőt, amíg nem muszáj, be sem vallom, hogy vegetáriánus vagyok, mert rögtön letámadnak az emberek a kérdéseikkel, hogy hülye vagyok-e, nem érdekel-e, hogy meghalok végelgyengülésben, és hasonlók, majd pedig közös étkezéskor szándékosan hússal kínálgatnak bosszantásból. Ne haragudj, de nem gondoltál még rá, hogy ha nem érnének minket minden nap ilyen és ezeknél még sokkal durvább atrocitások, akkor nem lenne szükség ezekre a vitákra?
Nézz csak körben ezen a fórumon. Minden vegetáriánus kérdésnél, irányuljon az akár a nyomorult falafel receptjére, jön 1-2 ember, aki elkezd minket zaklatni. Hol látod viszont azt, hogy amikor valaki a húsleves receptjére kíváncsi, a vegák odaszabadulnak és ócsárolni kezdik? Sehol.
Egyetlen esetben kezdek el valakit gyilkosnak hívni és dögevőnek: ha szándékosan, provokáció nélkül leáll velem kötekedni.
Szia!
Én ugyan nem az állatok sajnálata miatt lettem vega, de megmutatom mért nem tetszik nekem az aki, megeszi, megveszi, valamivel hozzá járul az állatok mészárlásához.
Nagyon ellene vagyok az állatok kínzásának és megevésének, ezzel szemben SOHA SENKIT NEM SÉRTEGETTEM azért mert ezt teszi, mindenkinek egyi szíve joga, hogy megeszi e az állatot vagy sem.
És az alkérdésre a válaszom, igen.
Ajánlom figyelmedbe a következő 2 részes videót
http://www.youtube.com/watch?v=DBVUcNsD5Hk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hCkyoueMG64&feature=related
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!