Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Akik állatok sajnálata miatt...

Akik állatok sajnálata miatt lettetek vegák, miért hívtok mindenkit, aki normálisan táplálkozik, gyilkosnak?

Figyelt kérdés
Akkor a macska is gyilkos, ami vadászik magának?
2012. jan. 7. 19:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%

Olvassál már kicsit utána a témának:

[link]

Ha végigolvasod, MINDEN kérdésre választ fogsz kapni.

2012. jan. 7. 19:47
 2/15 anonim ***** válasza:
14%

Nem éppen válasz a kérdésre, de tetszik! :D

[link]

2012. jan. 7. 19:58
 3/15 A kérdező kommentje:

Elsőnek, tudom, kik a vegák, vannak közöttük barátaim is, de egyikük sem mondta közös étkezéskor olyannak, aki mindent megevett, hogy gyilkos. Meg húsevő meg dögevő. Mellesleg vegát írtam, nem vegánt. Ráadásul ez baromság. Ha nem lenne fontos a hús, mint táplálék, ezek az állatok meg sem születtek volna.

Második xD

2012. jan. 7. 22:20
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

A macska ösztönlény, te nem vagy az.

Te választhatsz morálisan helyes utat, ő nem, mivel nincs olyan öntudata, mint neked.

Én csak ennyit mondanék, ez az én véleményem.

Hozzáteszem, hogy én senkit nem provokálok, sőt, amíg nem muszáj, be sem vallom, hogy vegetáriánus vagyok, mert rögtön letámadnak az emberek a kérdéseikkel, hogy hülye vagyok-e, nem érdekel-e, hogy meghalok végelgyengülésben, és hasonlók, majd pedig közös étkezéskor szándékosan hússal kínálgatnak bosszantásból. Ne haragudj, de nem gondoltál még rá, hogy ha nem érnének minket minden nap ilyen és ezeknél még sokkal durvább atrocitások, akkor nem lenne szükség ezekre a vitákra?

Nézz csak körben ezen a fórumon. Minden vegetáriánus kérdésnél, irányuljon az akár a nyomorult falafel receptjére, jön 1-2 ember, aki elkezd minket zaklatni. Hol látod viszont azt, hogy amikor valaki a húsleves receptjére kíváncsi, a vegák odaszabadulnak és ócsárolni kezdik? Sehol.

Egyetlen esetben kezdek el valakit gyilkosnak hívni és dögevőnek: ha szándékosan, provokáció nélkül leáll velem kötekedni.

2012. jan. 8. 02:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Én imádom a vega recepteket meg kajákat, de alapvetően mindent megeszem. Én még soha nem támadtam meg senkit azért, mert nem bírja megenni azt, aminek valaha arca volt. (most a hal meg rák is számít). Ellenben engem sokkal többen támadtak - nem csak itt, más fórumokon is -, mert megemlítettem, hogy szeretem a csirke vagy a hal ízét.
2012. jan. 8. 09:40
 6/15 anonim válasza:
9%
mocskos vegak a kajam kajajat eszik meg s meg nekunk szovegelnek
2012. jan. 10. 05:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne provokálj! Nem neked tettem fel a kérdést!
2012. jan. 10. 08:24
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Akár vega valaki, akár húsevő legyen mindenkiben tolerancia és kedvesség a másik iránt különben mindegy mit eszik az ember ha nincs benne szeretet...
2012. jan. 14. 00:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan nem az állatok sajnálata miatt lettem vega, de megmutatom mért nem tetszik nekem az aki, megeszi, megveszi, valamivel hozzá járul az állatok mészárlásához.

Nagyon ellene vagyok az állatok kínzásának és megevésének, ezzel szemben SOHA SENKIT NEM SÉRTEGETTEM azért mert ezt teszi, mindenkinek egyi szíve joga, hogy megeszi e az állatot vagy sem.

És az alkérdésre a válaszom, igen.

Ajánlom figyelmedbe a következő 2 részes videót

http://www.youtube.com/watch?v=DBVUcNsD5Hk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hCkyoueMG64&feature=related

19L

2012. jan. 17. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:
bocsánat: egyi=egyéni
2012. jan. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!