Buck kérdése:
Csokis sütireceptre van szükségem. Miért nem engedi normálisan megkérdezni az oldal?
Figyelt kérdés
Csokis sütit szeretnék sütni,valami egyedi recept kéne, egy különlegesség.De a kérdésre nem várok választ2011. okt. 4. 11:49
1/4 anonim válasza:
...én nem tudom mire gondolsz, hogy "egyedi recept", egyedi lesz, ha te azzá teszed...
www.nosalty.hu
beírod a keresőjébe, hogy csokis... biztos kidob majd néhányat!
2/4 A kérdező kommentje:
Saját, vagy nagymamás házi receptet értettem a különleges alatt, de köszönöm !
2011. okt. 4. 12:20
3/4 anonim válasza:
A csoki íze pedig különleges lehet egy kis aromától(vanillia, kingston rum aroma,...), pici kávétól, fűszerektől:pl. fahéj, őrölt szegfűszeg, én már raktam csokisba pici mézes-süti fűszerkeveréket is, ici pici gyömbértől is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!