Mivel magyarázzák a vegák egy része a szemfogakat és az epét?
Azokra gondolok,akik szerint nekünk nem szabadna húst enni stb..
Nem azokra,akiknek nem esik jól a hús stb..
Beleolvastam abba linkelt blogba, és az a véleményem, hogy szegény embernek a vitaminhiány elvette az eszét. Bocs az offért.
Egyébként meg az ember mindenevő, és te megválaszthatod, hogy abból a mindenből mit eszel meg.
No, aztán írhatok bármilyen választ, meg a vegáknak semmi sem jó.
Kedves vegetárinus amice! Nem azt írtam, hogy a vegák mindenképpen vitaminhiánytól szenvednek, hanem, hogy a blog írója nem normális. Te még sosem hallottál arról, hogy akinek nem inge, ne vegye magára? Nem általánosságban a vegákról írtam, hanem a blog írójáról.
És a sültkrumplis részt meg ki kérem magamnak, sosem mondtam, hogy a rh és sk egészséges lenne. Egyébként aki csak azt eszik, az nem is táplálkozik egészségesen, mert az ő étrendjéből meg pont a friss zöldség meg gyümölcs hiányzik.
Jó lenne, ha nem vennétek mindent magatokra. Ha azt mondom, hogy Mariettának nagy az orra, akkor minek támad nekem Judit a saját orra miatt, mikor róla szó sem esett?!
nos, aki indexes blogokat olvas, az mind tudja, hogy a blog írója, nem komplett, híre van indexes blogolvasók körében, én is ismerem ilyen minőségében:)
azért írtam, mert nagyon sokan, amint kiderül, hogy valaki nem eszik húst, azzal jönnek, hogy de akkor ilyen meg olyan hiány, és azt egy az egyben kifelejtik, hogy a húsevés nem egyenlő a változatos, egészséges táplálkozással. sőt, mit ne mondjak, a tesóm imádta a húst, 13 éves korában átállt a nem evésre, és azóta is azt mondja, hogy sokkal változatosabban, és finomabbakat eszik. (35 múlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!