Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mivel magyarázzák a vegák egy...

Mivel magyarázzák a vegák egy része a szemfogakat és az epét?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok,akik szerint nekünk nem szabadna húst enni stb..

Nem azokra,akiknek nem esik jól a hús stb..

2012. máj. 14. 10:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%
A ragadozó nem egyenlő a mindenevővel. Ezt kellene felfogni.
2012. máj. 17. 10:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát ezaz:) Mintha szegény gombát próbálnák meggyőzni arról,hogy ő bizony növény:)
2012. máj. 17. 11:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Beleolvastam abba linkelt blogba, és az a véleményem, hogy szegény embernek a vitaminhiány elvette az eszét. Bocs az offért.

Egyébként meg az ember mindenevő, és te megválaszthatod, hogy abból a mindenből mit eszel meg.

2012. máj. 21. 16:41
 24/26 anonim ***** válasza:
utolsó, a blog ugyan marhaság, de te is marhaságot írsz. valaki világosítson már fel, hogy miért lesz egyértelműen vitaminhiányos, nem változatosan táplálkozó az, aki nem eszik húst, és egészséges, változatosan táplálkozó, aki nem. simán lehet, hogy utóbbi mindennap rántott húst eszik sült krumplival, ez mégse jut eszébe senkinek. arról nem is beszélve, hogy a vegetáriánusok sokkal nagyobb százaléka figyel amúgy is oda arra, hogy egészségesen éljen, mint a nem vegetáriánusoké. kevesebb a dohányzó köztük, meg az elhízott is.
2012. máj. 21. 18:51
 25/26 anonim ***** válasza:

No, aztán írhatok bármilyen választ, meg a vegáknak semmi sem jó.

Kedves vegetárinus amice! Nem azt írtam, hogy a vegák mindenképpen vitaminhiánytól szenvednek, hanem, hogy a blog írója nem normális. Te még sosem hallottál arról, hogy akinek nem inge, ne vegye magára? Nem általánosságban a vegákról írtam, hanem a blog írójáról.

És a sültkrumplis részt meg ki kérem magamnak, sosem mondtam, hogy a rh és sk egészséges lenne. Egyébként aki csak azt eszik, az nem is táplálkozik egészségesen, mert az ő étrendjéből meg pont a friss zöldség meg gyümölcs hiányzik.

Jó lenne, ha nem vennétek mindent magatokra. Ha azt mondom, hogy Mariettának nagy az orra, akkor minek támad nekem Judit a saját orra miatt, mikor róla szó sem esett?!

2012. máj. 21. 19:05
 26/26 anonim ***** válasza:

nos, aki indexes blogokat olvas, az mind tudja, hogy a blog írója, nem komplett, híre van indexes blogolvasók körében, én is ismerem ilyen minőségében:)

azért írtam, mert nagyon sokan, amint kiderül, hogy valaki nem eszik húst, azzal jönnek, hogy de akkor ilyen meg olyan hiány, és azt egy az egyben kifelejtik, hogy a húsevés nem egyenlő a változatos, egészséges táplálkozással. sőt, mit ne mondjak, a tesóm imádta a húst, 13 éves korában átállt a nem evésre, és azóta is azt mondja, hogy sokkal változatosabban, és finomabbakat eszik. (35 múlt)

2012. máj. 21. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!