Hogyan legyek vegetáriánus?
Figyelt kérdés
Vagyis nem teljesen vegetáriánus, mert a halhúst szeretem. De nem szívesen eszek húst, tojást. Most is húsvétkor már hányingerem volt. Nem szeretem. Jobban szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket, könnyű kajákat. Gondolkoztam már ezen korábban is, de nem csináltam semmit, mert nem tudok erről az egészről semmit, úgy gondolom macerás. Mit javasoltok?2012. ápr. 11. 11:41
11/12 anonim válasza:
az előzőnek igaza van, az, hogy "vega" csak a vegetáriánus rövidítése, a vegán az, amikor se tej, se tojás, semmilyen állati eredetű kaja nincs. mellesleg dehogynem lehet jóllakni hús nélkül. én kb. sosem ettem, mindig is utáltam, 15 éves koromig ettem felvágottat, azóta azt se. 36 vagyok...
ja, tojást lehet helyettesíteni egy csomó mindennel, sütiknél csak az összeragasztásra kell.
12/12 anonim válasza:
Ha a halakat megeszed, akkor nem leszel vegetáriánus. Soha sem leszel, amíg nem hagyod el azt is az étkezésedből. Mindenesetre már ezzel a lépéseddel is sok egyéb állat megkínzását és leölését megakadályoztad, szóval bátorítalak, hogy hozz határozott döntéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!