Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák, vegánok! Miért ezt a...

Vegák, vegánok! Miért ezt a táplálkozást választottátok?

Figyelt kérdés

2012. márc. 3. 18:16
1 2 3 4 5
 41/44 Tiktaalik ***** válasza:
62%
Jézus azt mondta,hogy az fertőztet meg bennünket ami kijön a szájból(beszéd) nem az étel. Mégis a disznó,birka...stb hússal én is hadilábon állok. Halat,tengeri,vízi lényeket fogyasztok fehérjepótlásként,tejet,sajtokat,tojást olykor. Meg tudom érteni a vegákat,mind világnézeti,mind táplálkozásilag. Nem valami guszti egy körömpörkölt:(
2012. ápr. 11. 14:29
 42/44 anonim ***** válasza:
Irtózom a gondolattól, hogy döglött állatokat egyek. Sajtot, tejfölt, kefirt annál szívesebben fogyasztok.
2014. jan. 4. 12:20
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
sutaaanak üzenem hogy a bika és az elefánt sem egy gyenge állat. ők honnan is nyerik az erőt???
2014. jan. 4. 13:42
 44/44 anonim ***** válasza:
Teljesen értelmetlen itt vitáznotok. Én is etikai okokból lettem vegán, de eszem ágában sem volt soha térítgetni, hiszen mindenki saját maga dönti el, hogy mit eszik. Heteróként sem nyüstölöm a meleg ismerőseimet, keresztényként az ateista barátaimat stb...
2014. szept. 25. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!