Hogy választottatok bébiszittert, mik voltak a fő szempontok nálatok? Hány hónapos korában bíztátok először rá a babát és mennyi időre? Volt bármi gond?
2,5 évesen bíztam rá a kislányomat 2x, mert bölcsiben járvány volt, nem lehetett vinni, nekem meg azokon a napokon vizsgám volt, nem maradhattam itthon vele, anyja elhagyott minket régen, a szüleim meg vidéken élnek, szomszédok is dolgoztak.
Az egyik bölcsis anyuka adta oda a bébiszitter számát, hogy megbízható a lány.
Kislányom kb. 5 perc alatt feloldott és nagyon jól érezték magukat, nem volt gond. Mondjuk a kislányom hamar barátkozik.
22F
Én a szomszédban lakó egyetemista lányt kértem meg, orvosnak készül, nagyon kedveltem, és a gyerekekkel is mindig kedves volt, ha összefutottunk, így nem volt kérdés, hogy őt választom. Idegenre nem szívesen bíznám őket.
Kb. 2 évesen bíztam rá először az ikreket, először 1-2 órákra, míg ügyeket intéztem, sportoltam, fodrásznál voltam stb., aztán már esténként is, mikor elmentünk a férjemmel.
Semmi gond nem volt, azóta eltelt 4 év, és a kistesókra is ő vigyáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!