Mit ehet egy vegetáriánus a mekiben?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.2009. máj. 7. 20:44
11/22 anonim válasza:
"ki az a hülye aki fizet a sültkrumpliért meg a salátáért"
De igazad van öregem! Ezt az egyet én sem értem :D
13/22 anonim válasza:
Én amikor vega voltam akkor kivetettem a húst a sajtburgerből és belerakattam annak a sajtburgerébe akivel együtt ettem:)
14/22 anonim válasza:
hát nagyon ugy tűnik h salátát.miért te mire gondoltál?
15/22 anonim válasza:
Hát szerintem igazából van egy kis választék vagáknak is. pl.: sültkrumpli, saláta, álompite, bébirépa, muffin, fánk, gyümölcsmix meg gondolom a Mcreggelik között is vannak olyan kaják, amikben nincs hús.
Amúgy a meki honlapján fentvannak a termékeik.
16/22 anonim válasza:
pont tegnap voltam vega o.társammal a mekiben és hús nélkül kérte a hamburger, a csomagolásra pedig ráírták, h speciális rendelés ;)
18/22 anonim válasza:
Ne menj Mekibe! Drága, a saláta sokszor fonnyadt, a burgerek meg marhára hízlalnak.
19/22 anonim válasza:
Saláta,Almás pite,Sültkrumpli,fagyik..,vannak most ezek az "amerikai burgonyacsíkok,"dupla sajtos toast/mcreggeli/ nem tudom hogy van e még valami de a bnőm vega és ő ezeket szereti:)
20/22 anonim válasza:
Ne menjél a mekibe, ne támogasd a szemét-kultúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!