Mit ehet egy vegetáriánus a mekiben?
Mi kértük, hogy úgy csinálják meg a hamburgert, hogy ne tegyenek bele húst:)fini volt:D
amúgy a subway-t nem szereted?szerintem jobb mint a meki:)
A Mekiben én semmi fogamra valót nem találtam még a salátákon kívül, azokat viszont nem szeretem.
Viszont, amikor mindenképpen hamburgerre vágyom, akkor irány a Burger King, ott ugyanis lehet kapni direkt Vega-burgert (Vega-whopper), amit kérhetsz sajttal vagy anélkül. Én nagyon szeretem, sok benne a zöldség, nagyon finom a szósz, úgyhogy elég sokszor élek vele :). Szerintem kóstold meg, az ára 380,- körül mozog sajt nélkül.
patkányburger :)
szájmon mondja :)
Szia!
Nem tudom, mennyire vagy vegetáriánus, de ha teljesen, akkor sajnos a natúr, tehát öntet NÉLKÜLI salátán és a túlsózótt sültkrumplin kívül nem terem ott neked babér.
(A Burger Kingben nem bízom, mert egy helyen sütik a húspogit a vegipogival. Gusztustalan!)
aki vegetáriánus minek megy oda egyáltalán ???
ki az a hülye aki fizet a sültkrumpliért meg a salátáért loool
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!