Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus akarok lenni, de...

Vegetáriánus akarok lenni, de a szüleim nem értenek velem egyet. Szeretném elkerülni a vitákat, de ha egyszer nem értik meg?

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha vegetáriánus akarsz lenni,akkor légy az!Ezt nem kell senkivel megbeszélned,csak saját magaddal:)Nem az a lényeg hogy mások mit szeretnének,vagy mit várnak el tőled,hanem az hogy önmagad légy!
2011. okt. 15. 21:20
 12/15 anonim válasza:
23%
sztem ne legyél vega ha megkérdezed a falusi bácsikát mi a hosszú élet titka szalonna kolbász és igen ezt ették régen és el éltek 90-100 évig is ma meg megeszel ien bio ételt azt meghalsz vmi nyavajába a hús szükséges ha hosszú életet akarsz én érdekes modón szeretem a húst és nem vok kövér söt sovány vagyok de nem ien az alkatom csak lefogytam de soha nem hagytam abba a hús fogyasztását hiszen egészséges sztem te se legyél vega divatból meg végképp soha!!
2011. okt. 18. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj ide, én nem olvastam el a többit, de szeretném megmondani,hogy mit gondolok a dologról!

Nem vagyok vallásos ,de szeretnék neked a Bibliából idézni!

"Ezékiel 25:17

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének örizője és az elveszett gyermekek meglelője.

Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek!

És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"

A legcsodálatosabb dolognak tartom,hogy te egy ilyen józan,különleges jótéteményt hajtasz végre :) A 21.században se jöttünk rá arra ,hogy ártatlanokat tömegesen legyilkolni nem helyes és erkölcsös. Nos,egy ilyen társadalomtól ne várd azt,hogy ezt az életstílust "tolerálnak" ,megértenek. A szüleid idősebbek,más korban éltek, az ő agyuk és gondolkodásuk bizonyára beszűkült és tekintély- illetve tömegfüggő. Te nem vagy ilyen! Ne hagyd ,hogy magaddal rántsanak! :) De ne feledd ,hogy neked csak jót akarnak és félnek ,hogy valami bajod lesz. Olvass a téma után és próbáld megértetni velük ...Ha ez hatástalan ,akkor csupán légy vega és ne törődj velük! Te egy önálló, külön lény vagy csodás gondolatokkal és aranyszívvel!

2011. nov. 10. 19:29
 14/15 anonim válasza:
89%
Hány éves vagy Kérdező?
2016. aug. 9. 13:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a szülő dönt arròl hogy mit eszel meg ! max kivàlogatod.csak a köretet eszed meg stbuncsim elundorodott a hùstol kb amikor 7 èves volt ès azòta nem evett hùst.ès làss csodàt.kutya baja. èn nem mondom azt hogy vegàn vagyok mert nem.de màr csak a csirkehùst eszem meg.. heti 2x eszem hùst ès hàztàjit.nem a bolti agyon gènkezelt csirkèt. nem attòl lehetsz beteg ha nem eszel hùst.èpp az ellenkezője..ha eszel.. azokbol a hormonkezelt mindenszarral etetett àllatok hùsàbòl.! nèzz szèt neten a hüvelyesekbe bab lencse borsò van fehèrje ezzel lehet tökèletesen helyettesiteni.vagy ha halat eszel a halban nincs semmi rossz.
2018. dec. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!