Nemrégóta vagyok Vega. Nagyon fáradtnak, és kimerültnek érzem magam. Milyen tápanyag ill. vitamin hiányom lehet?
Annyira gyerekcipo ez meg nalunk ugy latom egybol tamadjak azt aki nem eszik hust.De utana kell nezni a dolgoknak,mi is van a mai husokban.Mit tesznek az uzletek polcaira.
En jobban erzem magam amiota nem olnek meg miattam egyetlenegy allatot sem.
hagymásbab: nő vagyok, a tesóm fiú, és szintén vegetáriánus kb. 15 éves kora óta, most 33. egyáltalán nem vékonyka, sőt. 180 centi kb. és 80-90 kiló. és erős is, taekwondózott sokáig. ja, és ismerek vegetáriánust, aki simán megcsinálta az Iron Man próbát is...
amúgy meg, nézz meg egészséges táplálkozással foglalkozó oldalakat, cikkeket, egyik se fogja azt írni, hogy egyél minél több húst. sőt, inkább keveset.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:11
És akkor most nézd meg te is, hogy a zöldségeid miféle vegyszerekkel karöltve kerülnek a tányérodig. Buta példát ne hozz fel.
a vegetáriánus és a vega közt különbség van...a vega az keményebb, még inkább kizár minden állati eredetű élelmet...-(sem tejtermék, tojás, stb)...én tíz évig voltam vegás de úgy,hogy mindennap egy szem supradynt vettem be...a tíz év alatt 30 kilóval lettem könnyebb...a vér és vizelet leletek nem mutattak ki semmi problemát...(nem is volt)...fel a fejjel...okosan...(ja, hogy miért lettem vegás? a rendszerváltáskor olyan betegségek jelentkeztek ami a húsban maradt oltóanyagoktól, meg egyéb szerektől származtak..a doki mondta, hogy úgy is kövér vagyok, hagyjam el a húsféleségeket...ma már a zöldségfélékben is előfordulhat mindenféle szer, ezért résen kell lenni...
a fáradtság bármitől lehet...passz...
sok szerencsét...
Hello. Sok okos valasz volt a kerdesed utan/ Elso korben en is B vitamin, vagy vashianyra gondolnek. Ha valtozatos az etrended, akkor viszont arra gyanakodnek (amit sokan nem tudnak), hogy a szervezeted elkezdett kitisztulni. A tisztulasi folyamat miatt erzed faradtnak magad. Szerintem...
Rakerestem es csak bemasolok egy bekezdes egy meregtelenitesro szolo oldalrol:A méregtelenítés tünetei
Amikor valaki belekezd egy méregtelenítésbe, számítania kell arra, hogy a szervezetéből távozó méreg- és salakanyagok kellemetlen tünetekkel járnak. Ez minden méregtelenítésnek, tisztítókúrának velejárója.
A tisztítókúra megkezdése előtt fontos tudatosítani, hogy a kellemetlen tünetek (pl. fejfájás, szédülés, fáradékonyság, bőrkiütés, hányinger) nem rossz előjelek, hanem ellenkezőleg, ezen tünetek jelzik a tisztítókúra sikerét!
Ha a méregtelítési tünetek nagyon súlyosak, nyers zöldségek fogyasztásával lehet lassítani a méregtelenítésen. De ha lehetséges, a kellemetlen tünetek ellenére érdemes kitartani, hiszen valószínűleg pont azért volt szükség a tisztítókúrára, mert a felhalmozott méreganyagok egészség- és/vagy közérzetbeli kellemetlenségeket okoztak!
Én is ammondó vagyok, hogy nem feltétlenül az étrend változtatás miatt érzed magad fáradtnak, kimerültnek. Az életed más területén jelentkező okok miatt is lehet, de ezt csak te tudhatod, neked kell rájönnöd. Nekem semmi erőtlenség, fáradtság nem jelentkezett átálláskor, sőt! A zsíros, nehéz ételek elfogyasztása után jelentkező tompultság, álmosság megszűnt. Jobban, nagyobb kedvvel tudtam dolgozni, vagy bármi feladatot elvégezni, igaz, kissé hamarább is tört rám az éhség.
(egy vegetáriánus)
"20:02-es! Nyilván nem tökéletes a példa, de azért ha jobban belegondolsz volt idő amikor az ember is nyersen ette a húst és vadászott rá! Vagy rosszul tudom? Egyébként a testsúlyod normális ha nő vagy, de ha férfi vagy akkor eléggé vékonyka. Azonkívül meg a testösszetétel is számít. Bármelyik orvost megkérdezheted, nem hinném, hogy a húsmentes életet jónak tartaná hosszútávon."
Öhö, persze. Az átlagéletkor 18-26 év volt.
Ne hasonlítsuk már össze az ősember életmódját a mai városi emberével, mert elég komoly csúsztatásokhoz jutunk.
A B12 lehet, bár ha eszel, akkor nem.
Szerintem NEM az átállás miatt van, hanem az ősz miatt, vagy millió egyéb oka lehet.
egyél sok céklát (mert vas van benne és mert finom) de ne szedj vitaminokat meg étrend-kiegészítőket!
én is hirtelen álltam át de én nem emlékszem h fáradt vagy levert lettem volna
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!