Nemrégóta vagyok Vega. Nagyon fáradtnak, és kimerültnek érzem magam. Milyen tápanyag ill. vitamin hiányom lehet?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 19:23
1/32 A kérdező kommentje:
Változatosan táplálkozok,és fogyasztok elég fehérjét is,és haggyuk ezt hogy "egyél húst" aki csak erre buzdítana az inkább ne írjon semmit.Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
2011. okt. 4. 19:26
2/32 anonim válasza:
A zöldségekben és gyümölcsökben sok vitamin van, fura lenne, ha éppen abból lenne hiányod. Talán mégis valamelyik fő összetevőből (fehérje, szénhidrát, zsír) nincs elegendő.
3/32 anonim válasza:
Van 1 vitamin,ami főleg marhahúsban van zöldségben nemigen.Nevét nem tudom,de az élesztőben sokvan,egyél élesztőt.
4/32 anonim válasza:
Ha fáradt vagy, akkor nem vitaminhiányod, hanem energiahiányod van. Próbálj olyan dolgokat keresni, amiknek magas az energia tartalmuk (mint a húsnak D:)
5/32 anonim válasza:
Bocsi, nem ide tartozik, de miért lettél "hirtelen" vega? Válaszod előre is köszönöm.
6/32 anonim válasza:
A; D; E; K; vitaminok ZSÍRBAN oldódóak, ezek csak húsban vannak!
7/32 anonim válasza:
qkker!
A szükséges zsírmennyiséget növényekből is be lehet szerezni: napraforgómag, földimogyoró, esetleg margarin, olivaolaj.
8/32 anonim válasza:
Legyen igazad, bár élelmíszer-áruismeretet is tanultam.
9/32 anonim válasza:
A húgom is "majdnem vega" (színhúst nem eszik, de de virslit, szalámit, májkrémet megeszi). Egy időben beteges volt, azt hittük, hogy a tápanyaghiány miatt. Az orvos azt mondta, hogyha össze tudunk számolni 12 féle ételt amit megeszik, akkor nem az.
Össze tudod számolni?
10/32 anonim válasza:
szerintem a b vitamincsoport főleg B12 és vas hiányod lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!