Miért esik szét mindig a zöldségfasírtom?
Figyelt kérdés
Mindent bele teszek, mégis sütés közben mindig szétesik...miért van ez? Nem golyó formájúakra csinálom őket,mert úgy nem fér el a serpenyőben, hanem kis plecsniket csinálok és úgy sütöm ki... mi lehet a baj? kb 5cm-nél nagyobbak ritkán lesznek, márha egyben sikerül őket kisütni...
van valakinek bevált receptje erre? :)
2011. szept. 8. 19:34
11/11 anonim válasza:
A tört krumpli még jó anyag az ilyemik összetartására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!