Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől esik össze a sütemény?

Mitől esik össze a sütemény?

Figyelt kérdés
Kivettük a süteményt a sütőből és bár le volt takarva mégis összeesett,nem érte hideg levegő.Mitől lehet?
2011. aug. 27. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem tudjuk. Milyen sütemény? Meddig sütötted, hány fokon? Utána hova tetted?
2011. aug. 27. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
pudingos kevert sütemény volt,fokot nem tudom mivel régi tipusú gázsütő (de kb 180-200 fok lehetett).Sütés után a sütő tetejére tettük letakarva.
2011. aug. 27. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért,mert letakartad,és a gőz párává vált és vizes lett.

Nem letakarni kell,hanem vagy megvárni,hogy kihűljön,vagy kivenni a tepsiből.

2011. aug. 27. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Így már érthetőbb, hogy összeesett. Azért amit az előttem szóló írt.
2011. aug. 27. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!