Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha teljesen kiolvasztom a...

Ha teljesen kiolvasztom a halfilét panírozáshoz akkor nem esik szét az olajban mikor forgatom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól bepanírozod, akkoe nem szabad szétesnie.
2011. jan. 6. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Sózd be.
2011. jan. 6. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen olvaszd ki teljesen, mert nagyon sok a víz benne, és attól szétesik. Papírtörlőn még át szoktam forgatni panírozás előtt, csak annyira maradjon nedves, hogy a liszt rátapadjon. Sütéskor szűrőlapáttal, vagy széles, lapos fakanállal fordítom meg. Nem kell sokáig sütni, inkább hirtelen, forró olajban/zsírban. Nagyon hamar kész.
2011. jan. 6. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm akkor így próbálom meg.
2011. jan. 6. 14:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!