Ha teljesen kiolvasztom a halfilét panírozáshoz akkor nem esik szét az olajban mikor forgatom?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 14:04
1/4 anonim válasza:
Ha jól bepanírozod, akkoe nem szabad szétesnie.
3/4 anonim válasza:
Mindenképpen olvaszd ki teljesen, mert nagyon sok a víz benne, és attól szétesik. Papírtörlőn még át szoktam forgatni panírozás előtt, csak annyira maradjon nedves, hogy a liszt rátapadjon. Sütéskor szűrőlapáttal, vagy széles, lapos fakanállal fordítom meg. Nem kell sokáig sütni, inkább hirtelen, forró olajban/zsírban. Nagyon hamar kész.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm akkor így próbálom meg.
2011. jan. 6. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!