Ha a pudingba is teszek zseletint akkor az is annyira megszilárdul hogyha leveszem a kapcsosformát róla akkor nem esik össze?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 19:05
1/4 anonim válasza:
Alapesetben a puding se esik össze, ha kihűl. De ha szilárdabbat akarsz, talán kicsit kevesebb tejjel csináld. De zselatinkeménységű sose lesz azért, az élményen viszont rontana szerintem a plusz zselatin. Milyen magas pudingot akarsz? :D Nekünk eész nagy kagylóforma tálunk is volt régen, kiöntve simán tartotta a formát a puding.
2/4 anonim válasza:
A pudingba felesleges a zselatin, mert olyan "gumis" lesz tőle. Fél liter tej helyett csak 4 dl-vel főzd meg a pudingot, tartani fogja magát, szépen megszilárdul.
3/4 anonim válasza:
én is szoktam gesztenyés almatortát csinálni , aminek a nagyrésze puding. kapcsos formában állítom össze, és ha kihűlt gyönyörően megáll.igaz, a tortaforma aljával együtt szoktam tálra csúsztatni.
ja és én is 4 dl tejjel csinálom a pudingot.
üdv.
4/4 anonim válasza:
mi is csak kevesebb tejjel csináljuk és jól tartja magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!