Mit keverjek az olavasztott csokihoz, hogy miután megszilárdul a torta tetején szépen lehessen vágni és ne törjön össze?
Figyelt kérdés
2008. máj. 8. 12:38
1/8 anonim válasza:
tejszínt, ki kell kisérletezni mennyit.
2/8 anonim válasza:
Tejszínt!elöször csak keveset önts hozzá,ha trurósodik akkor keverd tovább és még egy picit önts hozzá,aztán beáll,szép simának kell lennie!
3/8 anonim válasza:
A tejszín szuper ötlet, de én még vajat is szoktam hozzá tenni. Attól kemény, de vágható lesz.
Hajrá!
4/8 anonim válasza:
tejszín+méz nagyon szép selymes fényű lesz:-))
5/8 anonim válasza:
Tehetsz hozzá egy-két kanál olajat is, attól szép fényes is lesz.
6/8 anonim válasza:
A vajtól szilárdul meg szépre, de ha melegvízbe mártott késsel vágod, nem törik!
7/8 bary79 válasza:
Vigyázni a tejszínnel: nekem a múltkor úgy összeállt a csokoládé, mint valami tészta, és még 100°C-on sem akart visszaolvadni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!