Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért csinálják ezt? Direkt...

Miért csinálják ezt? Direkt jól esik nekik ha szivathatnak vagy mi?

Figyelt kérdés

a szüleim jól tudják hogy gyűlölöm,ha egy kaja tocsog a zsírban.És a téliszalámit meg a halat is gyűlölöm.De ezenkívül majdnem mindent megeszek.Pl szeretem a salátákat,a zöldség-és gyünölcsös kajákat.

Ehez képest állandóan csak vagy zsírban tocsogó kajákat,vagy valami halas fost,vagy téliszalámis pizzát csinálnak.

Volt már olyan is hogy csináltak egy rakás halászlevet és mivel GYŰLÖLÖM a halat,ezért én nem ettem.Igen,csakhogy ők úgy gondolták,hogy vagy egy héten keresztül csak ezt eszik.Szóval én egy héten keresztül csak szendvicseken meg édességen éltem,mert az volt itthon.Ha meg mondtam nekik hogy akkor hagy főzzek magamnak legalább vmi zacsis levest,akkor engem csesztek le hogy én nem főzhetek,mert felégetem a lakást.Szóval kva jó -.-"

Miért csinálják ezt??Jó látni nekik hogy pl ma se ettem itthon egy falat főtt kaját se mert csak ilyen szarokat főznek??

2011. jún. 26. 20:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%

Egyrészt ha ilyen stilusban szoktál bezsélni, ahogy irsz, akkor már tölem nagy ivben röpültél volna.

Másrészt a szüleid azt esznek, amire nekik szükségük és pénzük van, meg amit szeretnek. HA te ennyire válogatós vagy, akkor költözz el, és fözz magadra.

A zacskós levesek sokkal egészségtelenebbek, mint a halászlé, a szendvicsekbe mßeg nem halt bele senki - és az általában zöldségeket is tartalmaz.

2011. jún. 26. 20:57
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
úgy gondolják elég nagy vagy hogy megszokd (inkább fordítva van szerintem), vagy csak nincs kedvük veled foglalkozni, igénytelenek lettek, spórolni akarnak más nem jut eszembe, nálam is ez van, de én szoktam magamnak finomabbakat főzni és anyát nem zavarja, nálatok csak azt nem értem meg, hogy miért nem engednek főzni
2011. jún. 26. 20:59
 3/21 anonim ***** válasza:
27%

Sajnállak,,:( Én ilyet soha nem tennék a gyerekemmel.

Primitívek azé csinálják,,,

2011. jún. 26. 20:59
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem biztos hogy primitivek csak lehet abbol föznek ami épp van.Értem azt hogy kaptak halat vagy fogtak és begyártották.Persze jön majd hogy nem kaptak mert vették meg h nem vagyunk csórok duma.De majd ha felnösz lehet máshogy látod a dolgokat.Nem mindig azért van rossz kaja az asztalon h téged idegesitsenek.Lehet hogy épp tényleg a szülök a hibásak,mert azt is ellehet képzelni,szóval nem őket védem.Tényleg sajnso amig ott laksz max megemlitheted ezt nekik,lehet hogy adnak rá normális választ.A stilusod amúgy katasztrófa,tényleg ha így beszélsz a szüleiddel is ahogy itt leirod nem is csodálkozom ha nem ugrálnak körül.
2011. jún. 26. 21:15
 5/21 anonim ***** válasza:
44%
Válogatós, mert az egészséges ételeket szereti? Gratulálok...
2011. jún. 26. 21:15
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Hát igen, elég primitívek és bunkók lehetnek a családtagjaid... főleg ha nem engedik, hogy magandak megfőzd, mert a szándék meglenne a részedről, ahogy látom... ismerem a helyzetet, az én családom is szeret engem szívatni, csak nem kajában (max. abban, hogy édességből, amikor kérek vmit, mondjuk citromos nápolyit, akkor nem vesznek, mert azt a család többi tagja nem szereti, ellenben a család minden más tagjának-még a távoli rokonoknak-is megveszik a citromosat, ha ők azt szeretik... öcsém meg bármit kér, megkap,.. de mondom, ilyen szinten a kajával nincs bajom, mint neked)...
2011. jún. 26. 21:20
 7/21 anonim válasza:
63%
Szerintem ezt kulturáltan meg lehetne beszélni szüleiddel, de ahogy írták már, valószínűleg a te kifinomult kommunikációs képességeid is gátolják ezt, nem csak a gonosz szülők korlátoltsága. Nekem is odajönnél, hogy "megint ilyen halas fos van?!? Direkt ki akartok cseszni velem!! Tudjátok, hogy GYŰLÖLÖM a halat!!!", hát én sem mondanám rögtön, hogy "Ne haragudj szivem, mindjárt összeütök neked egy gyümölcs salátát!"
2011. jún. 26. 21:27
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is szokott ilyen lenni erre van nekem vésztartalékom:

zacskós leves-nem kell látni, mikróba melegítesz vizet és a szobádba megcsinálod

zsebpénzed gyűjsd és:

natur zabpehely(1kilo 200ft-ha már ilyen egészséges vagy) hozzá tej, joghurt-biztos találsz otthon meg gyümölcs

abonett/extrudált kenyerek tejjel, joghurttal, tejföllel

abonett szendvics, korpovit kekesz(ezek is egészségesek) hozzá vajkrém, sajt, gyümölcs, zöldség, joghurt, méz, lekvár-keress otthon ezt is

magvak

tonhalkonzerv sós lében-hozzá kenyér és zöldségek

főtt tojás

2011. jún. 26. 21:31
 9/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de egyetlen dologra tudok gondolni: van saját kereseted, csak "elfelejtesz" valamennyivel beszállni a kaja-pénzbe. Más okra nem tudok gondolni, minthogy ezzel akarnak ráébreszteni arra, hogy mindaz, ami otthon van, nem csak úgy besétál az ajtón.

Lehet, hogy rosszul gondolom, ha nem ez az oka, akkor is valami oka biztosan van, hogy így viselkednek. Talán legjobb lenne tőlük megkérdezni, megbeszélni, mert mi itt egyébként csak találgatni tudunk, de az igazi válasz nem itt van.

2011. jún. 26. 21:50
 10/21 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__1930190..

Szerintem meg menj el sportolni, ha kövérnek érzed magad! Könnyű a családon leverni a kisebbségi komplexusod, te meg tespedsz és azt várod, hogy a gyümölcs salitól szépen lefogysz...

2011. jún. 27. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!