Miért csinálják ezt? Direkt jól esik nekik ha szivathatnak vagy mi?
a szüleim jól tudják hogy gyűlölöm,ha egy kaja tocsog a zsírban.És a téliszalámit meg a halat is gyűlölöm.De ezenkívül majdnem mindent megeszek.Pl szeretem a salátákat,a zöldség-és gyünölcsös kajákat.
Ehez képest állandóan csak vagy zsírban tocsogó kajákat,vagy valami halas fost,vagy téliszalámis pizzát csinálnak.
Volt már olyan is hogy csináltak egy rakás halászlevet és mivel GYŰLÖLÖM a halat,ezért én nem ettem.Igen,csakhogy ők úgy gondolták,hogy vagy egy héten keresztül csak ezt eszik.Szóval én egy héten keresztül csak szendvicseken meg édességen éltem,mert az volt itthon.Ha meg mondtam nekik hogy akkor hagy főzzek magamnak legalább vmi zacsis levest,akkor engem csesztek le hogy én nem főzhetek,mert felégetem a lakást.Szóval kva jó -.-"
Miért csinálják ezt??Jó látni nekik hogy pl ma se ettem itthon egy falat főtt kaját se mert csak ilyen szarokat főznek??
Egyrészt ha ilyen stilusban szoktál bezsélni, ahogy irsz, akkor már tölem nagy ivben röpültél volna.
Másrészt a szüleid azt esznek, amire nekik szükségük és pénzük van, meg amit szeretnek. HA te ennyire válogatós vagy, akkor költözz el, és fözz magadra.
A zacskós levesek sokkal egészségtelenebbek, mint a halászlé, a szendvicsekbe mßeg nem halt bele senki - és az általában zöldségeket is tartalmaz.
Sajnállak,,:( Én ilyet soha nem tennék a gyerekemmel.
Primitívek azé csinálják,,,
nálunk is szokott ilyen lenni erre van nekem vésztartalékom:
zacskós leves-nem kell látni, mikróba melegítesz vizet és a szobádba megcsinálod
zsebpénzed gyűjsd és:
natur zabpehely(1kilo 200ft-ha már ilyen egészséges vagy) hozzá tej, joghurt-biztos találsz otthon meg gyümölcs
abonett/extrudált kenyerek tejjel, joghurttal, tejföllel
abonett szendvics, korpovit kekesz(ezek is egészségesek) hozzá vajkrém, sajt, gyümölcs, zöldség, joghurt, méz, lekvár-keress otthon ezt is
magvak
tonhalkonzerv sós lében-hozzá kenyér és zöldségek
főtt tojás
Ne haragudj, de egyetlen dologra tudok gondolni: van saját kereseted, csak "elfelejtesz" valamennyivel beszállni a kaja-pénzbe. Más okra nem tudok gondolni, minthogy ezzel akarnak ráébreszteni arra, hogy mindaz, ami otthon van, nem csak úgy besétál az ajtón.
Lehet, hogy rosszul gondolom, ha nem ez az oka, akkor is valami oka biztosan van, hogy így viselkednek. Talán legjobb lenne tőlük megkérdezni, megbeszélni, mert mi itt egyébként csak találgatni tudunk, de az igazi válasz nem itt van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__1930190..
Szerintem meg menj el sportolni, ha kövérnek érzed magad! Könnyű a családon leverni a kisebbségi komplexusod, te meg tespedsz és azt várod, hogy a gyümölcs salitól szépen lefogysz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!