Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért csinálják ezt? Direkt...

Miért csinálják ezt? Direkt jól esik nekik ha szivathatnak vagy mi?

Figyelt kérdés

a szüleim jól tudják hogy gyűlölöm,ha egy kaja tocsog a zsírban.És a téliszalámit meg a halat is gyűlölöm.De ezenkívül majdnem mindent megeszek.Pl szeretem a salátákat,a zöldség-és gyünölcsös kajákat.

Ehez képest állandóan csak vagy zsírban tocsogó kajákat,vagy valami halas fost,vagy téliszalámis pizzát csinálnak.

Volt már olyan is hogy csináltak egy rakás halászlevet és mivel GYŰLÖLÖM a halat,ezért én nem ettem.Igen,csakhogy ők úgy gondolták,hogy vagy egy héten keresztül csak ezt eszik.Szóval én egy héten keresztül csak szendvicseken meg édességen éltem,mert az volt itthon.Ha meg mondtam nekik hogy akkor hagy főzzek magamnak legalább vmi zacsis levest,akkor engem csesztek le hogy én nem főzhetek,mert felégetem a lakást.Szóval kva jó -.-"

Miért csinálják ezt??Jó látni nekik hogy pl ma se ettem itthon egy falat főtt kaját se mert csak ilyen szarokat főznek??

2011. jún. 26. 20:42
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
14:26 akkor neked örülök hogy sikerült lediplomáznod meg hogy vitted valamire :))
2011. jún. 27. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!