Miért csinálják ezt? Direkt jól esik nekik ha szivathatnak vagy mi?
a szüleim jól tudják hogy gyűlölöm,ha egy kaja tocsog a zsírban.És a téliszalámit meg a halat is gyűlölöm.De ezenkívül majdnem mindent megeszek.Pl szeretem a salátákat,a zöldség-és gyünölcsös kajákat.
Ehez képest állandóan csak vagy zsírban tocsogó kajákat,vagy valami halas fost,vagy téliszalámis pizzát csinálnak.
Volt már olyan is hogy csináltak egy rakás halászlevet és mivel GYŰLÖLÖM a halat,ezért én nem ettem.Igen,csakhogy ők úgy gondolták,hogy vagy egy héten keresztül csak ezt eszik.Szóval én egy héten keresztül csak szendvicseken meg édességen éltem,mert az volt itthon.Ha meg mondtam nekik hogy akkor hagy főzzek magamnak legalább vmi zacsis levest,akkor engem csesztek le hogy én nem főzhetek,mert felégetem a lakást.Szóval kva jó -.-"
Miért csinálják ezt??Jó látni nekik hogy pl ma se ettem itthon egy falat főtt kaját se mert csak ilyen szarokat főznek??
Tudod, vannak olyan családok, akik összetennék a két kezüket ha hal meg téliszalámi kerülne az asztalukra. És nem Afrikában, hanem itt.
Nem szégyenled magad, gyerekek éheznek te meg így beszélsz???majd ha én lennék az anyád olyan pofont kapnál, hogy megemlegetnéd...
Akkor nem eszel. Ez van, máshol kenyér sem jut az asztalra, nemhogy hal, meg téliszalámi!
A stílusod pedig iszonyat, ha otthon is így beszélsz, ne csodálkozz, h tesznek rá, amit mondasz.
Egyébként szerintem szimplán válogatós vagy, meg műbalhé, mert ha igazán kajás lennél, ezeket is megennéd. Én sem ettem sokáig a töltött paprikát, mert fúj, aztán mikor csak az volt itthon, kénytelen voltam kajolni belőle. És képzeld, rájöttem, h a gombóc+pariszósz finom - jó, a paprikát mindmáig meghagyom.
Amúgy kort írjál légyszi, kíváncsi vagyok.
köszi a válaszokat amúgy jól irta az utolsó előtti mert téll 13 vagyok ..
már csak azt nem értem hogy 13 évesen hova költözzek el?? meg a saját keresetem??zsebpénzt se kapok -.-"
ammeg az olyan válaszolók,akik olyanokat irtak hogy ha ők lennének a szüleim,blablabla...: titeket meg nem kérdeztelek,nagyívből lesz@rom hogy mit csinálnátok ha ti lennétek a szüleim,már nem azért de pont egy felnőttnek kellene legjobban tudni hogy az erőszak semmire nem megoldás,ammeg nem is vagytok a szüleim szahl csá.
és amúgy igen,kb ezt szokták hogy mondm nekik hogy megyek futni. erre elkezdik mondani hogy te nem mész sehova,ki ne merj menni az utcára
Ne haragudj de visszavehetnél a stílusodból. Ne csodálkozz, hogy nem engednek semmit a szüleid mert gondolom a modorod olyan mint itt. És egy kis "tiszteletet" is adhatnál a felnőtteknek/idősebbeknek mert a válaszolok gondolom elmúltak már 12-13évesek szóval idősebbek tőled és én úgy veszem észre, hogy úgy "beszélsz" velük mint a kutyával, bár általába még a kutyával is szebben beszélnek. És igazuk van számtalan helyen mit nem adnának egy szelet kenyérért nemhogy még téliszalámiért meg halászléért. Majd ha idősebb leszel, és ha saját pénzből kell élned akkor megérted majd, hogy ilyenis meg kell nézni mit mennyiért vesz az ember nem vehet mindig ilyen fúúdejó alapanyagokat a ételhez. És mondta valaki, hogy halat is meg kell enned? a halászlé leve is nagyon finom meg a rántott hal sültkrumplival pl.
Nem lehet mindig ezeken a zöld cuccokon élni hiába egészséges kell, szóval némi HÚST is kéne enned. Meg nem hiszem , hogy egész hétre halászlét főzőtt csak csinált hozzá valamit utána sülthúst vagy valami tésztásételt. És próbálj meg velük beszélni.. normálisan.
17/l
és szted hogy beszéljek velük normálisan mikor akármit mondok csak lecsesznek érte??
most így kívülállóként könnyü pofázni hogy jajj minden az én hibám mert milyen stílusban beszélek meg minden de kiváncsi lennék,te micsinálnál ha az apád állandóan inna meg verne -.-"
ahoz meg mi közöm van hogy mások mit meg nem adnának,most én micsináljak vele,jolvan toom hogy szar nekik meg minden,de én mit tudnék vele kezdeni,most azért mert másoknak nincs pénzük kajára,az nem az én hibám,és azért miért kellene azt megennem amit én nem szeretek??
ez most kb olyan hogy biciklizek,ezért nem ehetek popcorn-t
legalábbis sztem ennyi logika van benne -.-
Off:
Az én apám állandóan ivott és vert engem és a családomat. Anyám idegroncs volt (de válni nem akart), a testvérem pedig már nem lakott otthona mikor én 13 voltam. Nekünk nem igazán volt kajánk, anyám nem főzött. Enni csak a nagyszüleimnél tudtam. Pénzt pedig rendszeresen anyáméktól loptam, mert nem vették észre. Ekkoriban szóltam az osztályfőnökömnek és közösen kitaláltuk, hogy költözzek el. Két választás volt: a tesómhoz vidékre, vagy a nagyimhoz ugyanebben a városban. Nagyimat választottam. Leérettségiztem, lediplomáztam. Most már jó minden.. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindent meg lehet oldani! Próbálj meg egy kicsit alkalmazkodni!
"kiváncsi lennék,te micsinálnál ha az apád állandóan inna meg verne -.-""
Én minden bizonnyal azon tűnődnék, hogy a f*szba fogok lefogyni, ha mindig halászlé, meg zsíros kaja van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!