Lehet, hogy híg lett a tésztám? Mit csináljak vele? Már sül. Bögrés mákosat csinálok.
Figyelt kérdés
Kidobni nem akarom, reggelire szerettem volna elkészíteni,mert más úgy sincs itthon reggelre...2011. okt. 31. 19:42
1/7 anonim válasza:
Hát süssed már még egy kicsit, hova kapkodnál, most tetted be!
Milyen sűrűségű?
Vedd jó nagyra a hőfokot, és 5 perc múlva támaszd ki résnyire a sűtőajtót egy fakanállal.
2/7 anonim válasza:
ha betartottad a receptben megadott mennyiségeket, akkor nem lesz híg, akkor sem, ha nyersen annak tűnik.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem most tettem be, hanem 40 perce. Teteje kezd szilárdulni, de nem akarom, hogy a közepe meg nyers maradjon...
2011. okt. 31. 19:54
4/7 anonim válasza:
Vagy ha annyira reménytelenül híg, öntsd ki palacsintasűtőbe, és süsd meg ilyen császármorzsa szerűen.
Ha jó vastag aljú tepsiben sül, akkor azt úgy ahogy van, felrakhatodlassú tűzre.
Ha még ott is túl hígnak bizonyul, egy kis liszttel összegyúrt vajat adhatsz hozzá. Ha vaj sincs, olajat is összekeverheted liszttel.
Csak úgy, natúron nehogy tegyél bele lisztet, mert tiszta csomó lesz!
5/7 anonim válasza:
40 perc alatt a kevert tésztának már készen kell lennie.
6/7 anonim válasza:
Ha meg épp csak a közepe miatt aggódsz, szúrj bele valamit, és nézd meg, ragadós e.
7/7 A kérdező kommentje:
1 és egy negyed órát sütöttem, mire készen lett...Pedig közepes lángon sütöttem.
2011. okt. 31. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!