Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Én vegetáriánus vagyok?

Én vegetáriánus vagyok?

Figyelt kérdés

Nem eszem semmilyen húst csak csirke mellet:P :DDDDDDD

De eszem tojást meg szalámlikat. :P:P:P.DDDDD

2009. ápr. 20. 20:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
mi az h sammy vegetáriánus??? véletlenül nem szemi vegetáriánus?
2009. szept. 15. 18:23
 12/16 anonim válasza:

(vegánnak hívják azt, aki nem érintkezik semmiféle állati eredetűvel. Szóval vega, plusz nem hord bőrt, meg állatokon tesztelt kozmetikai szereket sem vesz stb.)

Jah, szerintem sem vagy vega.:)

2009. nov. 7. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:
A vegetáriánus nem eszik halat sem! Máskor inkább nyiss fel egy értelmező kéziszótárt a felesleges kérdések helyett.
2009. nov. 9. 22:14
 14/16 anonim válasza:

Az előző kommentelőket pontosítanám, valójában többféle vegetáriánus van, huszonynolcezer előtaggal, pl. lacto-vegetáriánus, ovo-veg. stb. Ettől ilyesmi függ, hogy esznek-e halat, tojást, állati eledelű dolgot... Annyiban közös mind, hogy húst a halon kívül egyik sem eszik. Vannak még a vegák is, ami nem a vegetáriánus rövidítése. Ők elég khhm. érdekesek, semmi állati eredetűt nem esznek és többnyire az állati eredetű holmikat is kerülik. Jó kis testszaguk lehet abban a sok műszálas rettenetben T_T Na meg persze nem is hosszúéletűek, kálcium, b12 és d vitaminhiány, és sorolhatnám...

Szóval ha a körülötted élők tolerálják, akkor bátran edd, ami jól esik, én is válogatós vagyok >.<

2010. febr. 13. 10:40
 15/16 anonim válasza:
állati eledelű o.O Jó ég, tudok gépelni :D Szóval eredetű :D
2010. febr. 13. 10:40
 16/16 anonim válasza:
plusz retardált is vagy, minek ennyi smiley?
2010. máj. 22. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!