Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Én vegetáriánus vagyok?

Én vegetáriánus vagyok?

Figyelt kérdés

Nem eszem semmilyen húst csak csirke mellet:P :DDDDDDD

De eszem tojást meg szalámlikat. :P:P:P.DDDDD

2009. ápr. 20. 20:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Te csak válogatós vagy. :)
2009. ápr. 20. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
vegetáriánus nem születik az ember, te döntöd el, hogy most vegetáriánus leszel-e vagy sem. igaza van az előttem szólónak, simán válogatós vagy
2009. ápr. 20. 21:35
 3/16 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDD Köccee a választ!!! Erre én is rájöhettem volna:PPPPPPPPPPPPPP Mindenki ezt hajtja nekem!!!:DDDDDDdd
2009. ápr. 21. 11:33
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem. A vegetárisus NEM fogyaszt semmilyen húst, beleértve a halat is.
2009. ápr. 23. 18:21
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Vegetáriánus = növényevő.

Ebből kiindulva:

Én csak azt tekintem VALÓBAN vegetáriánusnak, aki kizárólag növényeket (és persze vizet) eszik, iszik, ken magára. Sőt szerintem aki szívből csinálja, az nem visel bőrt és valódi selymet sem. A többiek "megközelítőleg" vagy "jórészt" vegetáriánusok. Ezt sokan talán szélsőségesnek tartják, de nekem bevált így az élet. Kizárólag pozitív hatásait tapasztaltam az elmúlt kb. 20 évben.

2009. ápr. 28. 17:38
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Az utolso válasz tökéletes .

Mielőtt vega lettem én "válogatos " voltam.

Aztán átbillent a mérleg .

De h megerősitsem az előttem válaszolot én sem húsevő sem igazi vega nem vagyok.

Akkor mi?

2009. máj. 14. 20:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha szalámikat sem fogyasztanál, akkor sammy vegetáriánus lennél, mert ők fogyasztanak csirkét.
2009. jún. 25. 13:12
 8/16 anonim ***** válasza:
27%
Én csak csirke és pulyka, hal húst eszek meg. Szalámit meg muszájból eszek. Ha valaki disznóhúst emleget, már fújjogok! :) De húst nagy ritkán eszek. Ha a barátom jön, néha csinálok neki húsos kaját, de csak csirkéből.
2009. júl. 5. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia.Ha vegetáriánus lennél csak salátát,növényi eredetű ételeket és halat ennél.Így ebből kiindulva hogy eszel csirke mellet,szalámit te nem vagy vegetáriánus.
2009. júl. 14. 19:13
 10/16 anonim ***** válasza:
NEM vagy vegetáriánus. Amúgy én is így vagyok, mint te:P
2009. aug. 27. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!