Én vegetáriánus vagyok?
Figyelt kérdés
Nem eszem semmilyen húst csak csirke mellet:P :DDDDDDD
De eszem tojást meg szalámlikat. :P:P:P.DDDDD
2009. ápr. 20. 20:38
1/16 anonim válasza:
Nem. Te csak válogatós vagy. :)
2/16 anonim válasza:
vegetáriánus nem születik az ember, te döntöd el, hogy most vegetáriánus leszel-e vagy sem. igaza van az előttem szólónak, simán válogatós vagy
3/16 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDD Köccee a választ!!! Erre én is rájöhettem volna:PPPPPPPPPPPPPP Mindenki ezt hajtja nekem!!!:DDDDDDdd
2009. ápr. 21. 11:33
4/16 anonim válasza:
Nem. A vegetárisus NEM fogyaszt semmilyen húst, beleértve a halat is.
5/16 anonim válasza:
Vegetáriánus = növényevő.
Ebből kiindulva:
Én csak azt tekintem VALÓBAN vegetáriánusnak, aki kizárólag növényeket (és persze vizet) eszik, iszik, ken magára. Sőt szerintem aki szívből csinálja, az nem visel bőrt és valódi selymet sem. A többiek "megközelítőleg" vagy "jórészt" vegetáriánusok. Ezt sokan talán szélsőségesnek tartják, de nekem bevált így az élet. Kizárólag pozitív hatásait tapasztaltam az elmúlt kb. 20 évben.
6/16 anonim válasza:
Az utolso válasz tökéletes .
Mielőtt vega lettem én "válogatos " voltam.
Aztán átbillent a mérleg .
De h megerősitsem az előttem válaszolot én sem húsevő sem igazi vega nem vagyok.
Akkor mi?
7/16 anonim válasza:
Ha szalámikat sem fogyasztanál, akkor sammy vegetáriánus lennél, mert ők fogyasztanak csirkét.
8/16 anonim válasza:
Én csak csirke és pulyka, hal húst eszek meg. Szalámit meg muszájból eszek. Ha valaki disznóhúst emleget, már fújjogok! :) De húst nagy ritkán eszek. Ha a barátom jön, néha csinálok neki húsos kaját, de csak csirkéből.
9/16 anonim válasza:
Szia.Ha vegetáriánus lennél csak salátát,növényi eredetű ételeket és halat ennél.Így ebből kiindulva hogy eszel csirke mellet,szalámit te nem vagy vegetáriánus.
10/16 anonim válasza:
NEM vagy vegetáriánus. Amúgy én is így vagyok, mint te:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!