Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vannak itt vegetáriánusok még...

Vannak itt vegetáriánusok még rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Én tejet és egyéb tejtermékeket, tojást, halat fogyasztok, de valamiért a többi húsfélét nem kívánom, mert még az undor is rám jön, ha a számba veszem. De érdekes módon nem mindig voltam ilyen, pár éve alakult ki, fokozatosan jelezte a szervezetem, hogy ezt meg azt nem kívánja, így nekem nem okoz nehézséget, ha nem eszek húst.

A korotokat és nemeteket is írjátok meg! Kösz!

21/f

2011. júl. 30. 20:10
1 2 3
 21/28 Nagy Sándor Norbert válasza:
0%
Nincs mert senki se olyan f*sz, hogy vega legyen fiú létére!!
2011. aug. 6. 09:19
 22/28 anonim válasza:
Én se mindig féltem a nyáltól. A fobiák asszem traumák miatt keletkeznek. Talán láttál egy disznóvágást vagy egy elütöttcsirkét.
2011. aug. 6. 11:46
 23/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 09:19

A válasz megírásának időpontja: ma 11:46

Gratulálok, két igazán értelmes válaszadó. Azért, mert fiú vagy nem lehet sírnod és egyéb baromságok a tökömön jönnek már ki.

Akkor legyél érzelemmentes IQ bajnok továbbra is.

A fóbiás dolog sem talált. Ezt nem választjuk, hanem kialakul vagy valaki már eleve kiskorától ilyen.

Elég baj, hogy nem lehet ebben az országban vegának lenni, mert egyből lehurrogják az embert, meg kinevetik.

2011. aug. 6. 17:59
 24/28 anonim válasza:
Kedves, de szerinted az emberek maguktól lesznek depressziósak miután valami történt. A trauma utáni dolgok maguktól jönnek.
2011. aug. 10. 20:07
 25/28 anonim ***** válasza:

20:07: a trauma utáni dolgok nem maguktól jönnek, hanem a traumától.

De ki beszélt itt traumáról?! Traumáról inkább az állatok esetében beszélhetünk. Legalábbis szerintem nem téged ér megrázkódtatás, amikor a tányérodra pakolod a döghúst...

2011. aug. 10. 20:22
 26/28 anonim válasza:
Én 13 éves lány vagyok és kb. 9 éve vagyok úgy vegetáriánus, hogy tojást meg tejtermékeket eszek. Magamtól lettem az, és semmi egészségügyi problémám nincs kivéve egy "enyhébb" örökletest. Anyukám sem eszik annyi húst csak néha és ő sem beteg! Amúgy azért lettem az, mert rájöttem, hogy hús nélkül is lehet élni plusz 4 éves fejjel sajnáltam szegény állatokat :)
2011. aug. 19. 22:53
 27/28 anonim ***** válasza:
előző, én is 3 évesen mondtam azt, hogy én ezt nem tudom megenni, mert mindig az jut az eszembe, hogy ez valaha élt. így rögtön elfogott az undor. 36/N.
2012. ápr. 8. 12:36
 28/28 Csenge88 válasza:

Szia, en is vegetarianus, 22,lany.

Nem akarok beled kotni, de aki eszik halat, az nem vegetarianus. Tisztelem,hogy nem eszel meg mas allatokat, es tudom, hogy a hal az nagyon egesseges, de aki halat eszik es veganak mondja magat, az inkabb divatbol csinalja, szerintem.

2012. okt. 14. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!