Vannak itt vegetáriánusok még rajtam kívül?
Én tejet és egyéb tejtermékeket, tojást, halat fogyasztok, de valamiért a többi húsfélét nem kívánom, mert még az undor is rám jön, ha a számba veszem. De érdekes módon nem mindig voltam ilyen, pár éve alakult ki, fokozatosan jelezte a szervezetem, hogy ezt meg azt nem kívánja, így nekem nem okoz nehézséget, ha nem eszek húst.
A korotokat és nemeteket is írjátok meg! Kösz!
21/f
A válasz megírásának időpontja: ma 09:19
A válasz megírásának időpontja: ma 11:46
Gratulálok, két igazán értelmes válaszadó. Azért, mert fiú vagy nem lehet sírnod és egyéb baromságok a tökömön jönnek már ki.
Akkor legyél érzelemmentes IQ bajnok továbbra is.
A fóbiás dolog sem talált. Ezt nem választjuk, hanem kialakul vagy valaki már eleve kiskorától ilyen.
Elég baj, hogy nem lehet ebben az országban vegának lenni, mert egyből lehurrogják az embert, meg kinevetik.
20:07: a trauma utáni dolgok nem maguktól jönnek, hanem a traumától.
De ki beszélt itt traumáról?! Traumáról inkább az állatok esetében beszélhetünk. Legalábbis szerintem nem téged ér megrázkódtatás, amikor a tányérodra pakolod a döghúst...
Szia, en is vegetarianus, 22,lany.
Nem akarok beled kotni, de aki eszik halat, az nem vegetarianus. Tisztelem,hogy nem eszel meg mas allatokat, es tudom, hogy a hal az nagyon egesseges, de aki halat eszik es veganak mondja magat, az inkabb divatbol csinalja, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!